bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зимова школа-тренінг «Як стати блогером»
04.12.2017

Громадська організація «Фундація прав людини»  оголошує набір учасниць Зимової Школи- Тренінгу «Як стати блогером» для лідерок громадських організацій, які працюють у царині правозахисту внутрішньо переміщених жінок у Львівській, Київській та Кіровоградській областях. Дедлайн - 14 грудня 2017 р.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Цей проект «I am Media: Empowerment Advocacy Programme for Internally Displaced Women” проходить за підтримки Robert Bosch Foundation.

Головною метою проекту є посилення голосу внутрішньо переміщених жінок на місцевому рівні через системне використання сили блогерства у соціальних медіа ресурсах.

Ключове завдання проекту: підготовка групи блогерів, які мають високу мотивацію реагувати на різноманітні суспільно-політичні процеси, які мають суспільний резонанс на місцевому або національному рівнях, шляхом висвітлення своєї позиції в форматі блогу (відео, аудіо чи текст).

Тривалість проекту- 6 місяців.

До участі у конкурсі запрошуються представники громадських організацій, які опікуються потребами ВПО, журналісти друкованих видань, онлайн-ресурсів, теле- та радіокомпаній, а також незалежні блогери-початківці.

 Вимоги до кандидатів:

- чітке бажання створити та розвивати блог на визначену тематику;

- наповнювати блог матеріалами не менше, ніж один раз на тиждень з 1 січня 2018 -30 травня 2018;

- приймати активну участь у просвітницьких заходах проекту у вашому регіоні;

-регулярно відвідувати «Blog Café» зустрічі у вашому місті;

Що: Зимова Школа- Тренінг «Як Стати Блогером» на 30 осіб

Коли: 21- 24 грудня 2017

Де: Готель «Reikartz Boryspolskaya”.

Умови: Витрати, пов’язані з проживанням, харчуванням та транспортом, будуть відшкодовані проектом за умови 100% відвідування занять протягом всіх чотирьох робочих днів.

êТранспортні витрати будуть відшкодовані за умови подання оригіналів проїзних документів в обидві сторони, але не більше ніж на суму 600 гривень.

Як подати заявку: не пізніше 14 грудня 2017, 13:00 годин рівно, ви маєте: 

Заповнити анкету-  https://goo.gl/forms/h26cy5qoIuJDtC3U2

В анкеті є питання «Просимо надати перелік гіперпосилань на ваші блоги». Ви маєте надати приклад вашого особистого блогу у будь-якому форматі (аудіо, відео, текст). Будь-ласка, надсилайте виключно  гіперпосилання на ваші блоги. Комісія має чітко зрозуміти, що саме Ви розробили цей блог.

Рішення, щодо участі у Школі-Тренінгу, буде прийнято не пізніше 17 грудня та повідомлене усім учасникам Конкурсу. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.