bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп «Дослідження пішохідної частини вул. Соборності» у Полтаві
13.10.2017

21-22 жовтня у Полтаві відбудеться безкоштовний воркшоп з дослідження міського простору від українських експертів-менторів.

Об’єктом дослідження обрано вулицю Соборності як найживішу міську вулицю, а саме її пішохідну частину, яка виконує функцію єдиного масштабного громадського простору. Вулиця має достатньо проблем і перспектив для розвитку. Які процеси відбуваються на ній? Хто її відвідує і з якою метою? Як функціонує розміщений на ній бізнес? Якою бачать цю вулицю самі полтавці? На ці та інші питання ми шукатимемо відповіді під час воркшопу.

Разом з тьюторами (Марія Грищенко, Юлія Фролова, Ірина Яковчук, Наталія Отріщенко) робота вестиметься у чотирьох паралельних підгрупах, учасники якої досліджуватимуть території з різних точок зору: спостереження за активностями, аналіз бізнесу, архітектурно-просторовий аналіз та соціологічний аналіз методом картографування (мапування).

Реєстрація (обов’язкова): https://goo.gl/iir55N (до 19.10)

Участь безкоштовна. Транспортні витрати та проживання учасників з інших міст не відшкодовуються.

Ваш професійний досвід буде корисним та важливим під час воркшопу, але його відсутність не є перепоною для участі. Ми прагнемо побачити вулицю під різними кутами зору.

Напередодні воркшопу (20 жовтня о 18:00 у приміщенні обласної бібліотеки на 2 поверсі) також відбудеться ввідна лекція “Важливість даних у прийнятті рішень, що стосуються міст”. Якщо Ви маєте намір взяти участь у воркшопі, наполегливо рекомендуємо відвідати цю лекцію.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.