bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Цифрова безпека в часи конфлікту для журналістів та прес-офіцерів. Просто про складне»
10.10.2017

19 жовтня в Києві в офісі «Інтерньюз-Україна» відбудеться тренінг з цифрової безпеки для журналістів та прес-офіцерів. Дедлайн - 12 жовтня 2017 р. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Націлені на Україну зовнішні кібератаки вражають як інституції, так і користувачів, що перебувають не тільки на лінії фронту. Щоб захиститися, потрібно змінювати застарілі навички користування Інтернетом на індивідуальному рівні.

ГО “Інтерньюз-Україна” продовжує традиції проведення тренінгів з цифрової безпеки, які проходили в рамках Школи з цифрової безпеки DSS380 в 2015-2016 рр. й запрошує українських журналістів та прес-офіцерів ЗСУ заключний  тренінг із цифрової безпеки 19 жовтня 2017 року. Навчання відбудуться в рамках проекту “Інтернет-свобода”.

Під час тренінгу учасники засвоять навички:

  • як захистити свої облікові записи (пошта, соціальні мережі);
  • як захистити пристрої (лептоп, телефон) від конфіскації, викрадення, втрати тощо;
  • як захистити пристрої від шпигунських програм та вірусів;
  • як забезпечити захищене з’єднання з мережею Інтернет;
  • як убезпечити електронне листування та голосові розмови.

Увага! Для участі обов’язково потрібно привезти з собою ноутбук або планшет.

Місце проведення: офіс ГО «Інтерньюз-Україна», вул. Ризька, 15, Київ. План розташування офісу можна побачити тут.

Для того, щоб подати заявку на участь у тренінгу, заповніть, будь ласка реєстраційну анкету,  до 18.00 четверга 12 жовтня. Відібрані учасники будуть проінформовані до 17.00 п’ятниці 13 жовтня 2017 р.

Для реєстрації, будь ласка, заповніть анкету

Тренери:

Ірина Чулівська — експертка з цифрової безпеки Інституту масової інформації, проводить тренінги і консультації для українських журналістів, активістів та правозахисників. Випускниця ISC Project ТоТ Programm.

Максим Луночкін – ІТ-спеціаліст в Українській Гельсінській спілці з прав людини (УГСПЛ), тренер і консультант з цифрової безпеки. Працює з правозахисниками, журналістами та громадськими діячами.

Участь безкоштовна, організатори покривають витрати на проїзд (купе та другий клас Інтерсіті), забезпечують харчуванням під час проведення тренінгу. Увага! Організатори не забезпечують учасникам проживання в місті Києві.

За додатковою інформацією звертайтесь до координаторки проекту Інни Чорної за телефоном  093 254 08 41 або [email protected]

Захід відбувається в рамках Проекту “Інтернет-свобода в Україні: підтримуючи засади свободи слова та безпеки в часи конфлікту” за підтримки програми МАТРА від уряду Нідерландів, що реалізується ГО “Інтерньюз-Україна”. Сайт проекту: netfreedom.org.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.