bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар-тренінг для представників ОГС «Механізми фінансового управління грантовою діяльністю»
23.06.2017

ГО «Правозахисна Група «СІЧ» запрошує представників об’єднань громадян, які потребують підвищення свочго технічного потенціалу за допомогою ефективного фінансового управління грантовою діяльністю, на семінар-тренінг, який відбудеться 04 липня у місті Дніпро. Дедлайн - 30 червня 2017 р.

Учасники семінару-тренінгу отримають корисну інформацію про особливості складання бюджету при написанні грантової заявки, базові знання з фінансового обліку грантових коштів, а також матимуть змогу обговорити основні проблеми їх перерозподілу та отримати роз’яснення щодо складнощів звітування. Особливу увагу буде приділено питанню трудових відносин, які виникають з підрядниками в межах певного проекту з урахуванням вимог податкового кодексу України до неприбуткових організацій.

Окремий блок заходу присвячений закріпленню знань з грантрейтингу, в межах якого буде здійснено глибокий аналіз помилок, які мали місце в грантовій історії учасників.

Всі бажаючі мають змогу надіслати організаторам семінару-тренінгу свої проекти, які не були підтримані донорами, для їх суспільного обговорення та виявлення недоліків, які призвели до відмови грантодавцями.

Захід відбудеться у приміщенні Дніпровської центральної міської бібліотеки. Адреса: м. Дніпро, вул. Воскресенська, 23, 3й поверх, лекційна зала. Початок об 11-00 годині.

Участь у заходах безкоштовна, вхід вільний без попередньої реєстрації. Компенсації проїзду для іногородніх не передбачено.

Для розгляду не підтриманих проектів необхідно в термін до 30.06.2017 р. надіслати електронний варіант проектної заявки та бюджету на електрону адресу ГО «Правозахисна Група «СІЧ»:

[email protected]

Контакти

  • Олена Приз
  • 095 90 333 61 068 762 000 9

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.