bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Лідерство та робота в команді» (Cуми)
21.06.2017

ГО «Бюро аналізу політики» у рамках проекту «Відкриті бюджети 5 громад Сумської області» за підтримки, оголошує конкурс на участь в тренінгу «Лідерство та робота в команді» для активних громадян ОТГ Сумщини. Дедлайн - 28 червня 2017 р.

ГО «Бюро аналізу політики» у рамках проекту «Відкриті бюджети 5 громад Сумської області» за підтримки, оголошує конкурс на участь в тренінгу «Лідерство та робота в команді» для активних громадян міст Суми та Ромни, а також мешканців  Недригайлівської ОТГ, Боромлянської ОТГ та Хотінської ОТГ. 

Тренінг відбудеться 1-2 липня 2017 року в місті Суми.

Заявки на участь  приймаються до 28 червня 2017 року включно. Учасники які будуть відібрані до участі отримають відповідного листа на електронну адресу не пізніше 29 червня 2017 року. Для участі необхідно заповнити анкету.                                 

Контактна особа: Наталія Орлова 0665367193 [email protected].

Проживання та харчування учасників забезпечується організаторами, витрати на проїзд відшкодовуються за наявності квитка.

Проект «Відкриті бюджети 5 громад Сумської області» реалізовується за підтримки Інституту економічних досліджень та політичних консультацій та «Європейської правди» в рамках проекту «Просування реформ в регіони», який фінансується Європейським Союзом.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.