bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Жінки-лідери змін в місцевих громадах»
20.06.2017

Благодійний фонд «Рівність і взаємоповага»  запрошує активних представниць Вінницької та Житомирської областей до участі у тренінгу «Жінки-лідери змін в місцевих громадах», що відбудеться 26 червня 2017 р. у м. Вінниця. Дедлайн - 25 червня 2017 р.

Цей тренінг є частиною проекту «Жінки-лідери змін в місцевих громадах», що спрямований на навчання та мотивацію жінок до керівництва та соціальної відповідальності на місцевому рівні.

Цільовою аудиторією тренінгу є:

1)      жінки-депутати обласних, районних, міських, селищних, та сільських рад Вінницької та Житомирської областей;

2)      жінки-представники виконавчих органів міських, селищних, та сільських рад Вінницької та Житомирської областей;

3)      жінки-лідери та члени політичних партій Вінницької та Житомирської областей;

4)      жінки-лідери та члени громадських організацій Вінницької та Житомирської областей.

Тренінг допоможе вам оволодіти основам майстерності публічного виступу та презентації своїх ідей; інструментарієм щодо захисту своїх прав та можливостей на місцевому, національному та міжнародному рівнях, а головне – ви зрозумієте, яким чином можна підготувати та втілити в життя власний соціальний проект, що може допомогти вирішити проблемні питання вашої громади.

Кожній учасниці буде запропоновано розробити власний соціальний проект і представити його на заключній сесії в Києві, яка передбачає залучення 100 учасників, включаючи близько 48 представниць з областей, активістів захисту та просування прав жінок в Україні (політиків, національних та міжнародних експертів), а також донорів, які в результаті ознайомлення із презентованими проектами можуть розглянути можливості щодо фінансування останніх.

Дата проведення тренінгу: 26.06.2017, 10:00-17:00

Місце проведення тренінгу: готель “Optima”, вул. Київська, 50-а, Вінниця

Учасницям буде забезпечено харчування протягом дня та можливість відшкодування проїзду за наявності оригіналів квитків в межах 300 грн. (в обидві сторони).

Для реєстрації на тренінг просимо заповнити Google форму за посиланням: https://goo.gl/forms/WbusY99aPrCWsTAI2

За додатковою інформацією ви можете звернутись за тел.: +38(093)748-35-77, або написати листа на електронну адресу: [email protected] (Лілія Антонюк, консультант проекту «Жінки-лідери змін в місцевих громадах»).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.