bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Практичний семінар «Якісна соціальна реклама – шлях до формування нових ціннісних орієнтацій»
06.03.2015

Практичний семінар організовується громадською організацією «Центр Демократичного Розвитку Молоді» в рамках Інформаційно-просвітницького проекту по попередженню насильства «Я обираю відповідальність!» і відбудеться 17 квітня 2015 року.

Участь молоді у практичному семінарі «Якісна соціальна реклама – шлях до формування нових ціннісних орієнтацій» дозволить показати учасникам важливість створення якісної соціальної реклами та її використання для привернення уваги суспільства до проблем сьогодення.

А участь в конкурсі соціальних плакатів – «Проінформований – значить захищений!» дозволить молодим людям творчо підійти до розкриття проблематики попередження насильства, спонукатиме до візуалізації факторів зародження проблемних ситуацій та їх наслідків, а з іншого боку приведе до творчого (креативного) підходу вираження заклику до протидії насильству.

Відбір учасників проводиться на конкурсній основі.

Кількість місць обмежена.

 Усі учасники інтерактивного тренінгу отримають сертифікати, роздаткові матеріали, а також заохочувальні подарунки в рамках Інформаційно-просвітницької кампанії  по  попередженню насильства «Я обираю відповідальність!».

Окремо всі учасники команд конкурсу соціальних плакатів будуть нагороджені призами.

2 найкращі соціальні плакати, відібрані організаторами, будуть тиражовані та представлені на інформаційно-просвітницькій кампанії по підвищенню поінформованості населення щодо попередження насильства серед молоді щодо жінок та дівчат.

Участь в інтерактивного тренінгу безкоштовна.

Організатори забезпечують кава-брейк на час проведення інтерактивного тренінгу.

Процедура подачі заявки: форму заявки ви знайдете в прикріпленні під цим текстом. Її потрібно заповнити батькам  разом з вашими дітьми до 13 квітня 2015 р. і надіслати на електронну адресу: [email protected] з позначкою: «Участь в практичному семінарі: 17 квітня».

Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені відібраним учасникам по закінченню терміну подачі анкет 14 квітня 2015 р.

Даний Інформаційно-просвітницький проект по попередженню насильства «Я обираю відповідальність!» реалізується в рамках програми Українського жіночого фонду з попередження насильства серед молоді за фінансової підтримки «Трастового фонду ООН з викорінення насильства щодо жінок».

Контактна особа: Юлія Котельнікова, [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.