bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Я обираю відповідальність!» по попередженню насильства
06.03.2015

Тренінг організовується громадською організацією «Центр Демократичного Розвитку Молоді» в рамках Інформаційно-просвітницького проекту по попередженню насильства «Я обираю відповідальність!» та проводиться за участі експерта з Громадського Руху «Віра, Надія, Любов».

Відбір учасників проводиться на конкурсній основі.

Кількість місць обмежена.

Усі учасники тренінгу отримають сертифікати, роздаткові матеріали, а також заохочувальні подарунки в рамках Інформаційно-просвітницької кампанії  по  попередженню насильства «Я обираю відповідальність!».

Участь у тренінгу безкоштовна.

Організатори забезпечують кава-брейк на час проведення тренінгу.

Процедура подачі заявки: форму заявки ви знайдете в прикріпленні під цим текстом. Її потрібно заповнити разом з батьками  до 16 березня 2015 р. і надіслати на електронну адресу: [email protected] з позначкою: “Участь в тренінгу: 20 березня”.

Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені відібраним учасникам по закінченню терміну подачі анкет 18 березня 2015 р.

Даний Інформаційно-просвітницький проект по попередженню насильства «Я обираю відповідальність!» реалізується в рамках програми Українського жіночого фонду з попередження насильства серед молоді за фінансової підтримки «Трастового фонду ООН з викорінення насильства щодо жінок».

Контактна особа: Юлія Котельнікова, [email protected]

                                                                                       

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.