bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерактивний тренінг «Кінотеатр для дорослих» по попередженню насильства
05.03.2015

Тренінг організовується громадською організацією «Центр Демократичного Розвитку Молоді» в рамках Інформаційно-просвітницького проекту по попередженню насильства «Я обираю відповідальність!» та проводиться за участі спеціалістів-психологів.

Завдяки участі в інтерактивному тренінгу учасники зможуть розглянути відповідні конфліктні ситуації, які відображають  певні форми та види насильства, в рамках перегляду спеціально підібраних відеоматеріалів. А в процесі обговорення запропонованих відеороликів з однолітками та за участі спеціалізованого психолога, сформувати для себе власні способи протидії насильству.

Відбір учасників проводиться на конкурсній основі.

Кількість місць обмежена.

Усі учасники інтерактивного тренінгу отримають сертифікати, роздаткові матеріали, а також заохочувальні подарунки в рамках Інформаційно-просвітницької кампанії  по  попередженню насильства «Я обираю відповідальність!».

Участь в інтерактивного тренінгу безкоштовна.

Організатори забезпечують кава-брейк на час проведення інтерактивного тренінгу.

Процедура подачі заявки: форму заявки за цим посиланням потрібно заповнити до 06 квітня 2015 р.

Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені відібраним учасникам по закінченню терміну подачі анкет 07 квітня 2015 р.

Даний Інформаційно-просвітницький проект по попередженню насильства «Я обираю відповідальність!» реалізується в рамках програми Українського жіночого фонду з попередження насильства серед молоді за фінансової підтримки «Трастового фонду ООН з викорінення насильства щодо жінок».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.