bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Попередження емоційного насильства над дітьми»
22.05.2013

Одним з найпоширеніших видів насильства над дітьми фахівці вважають психологічне (емоційне) насильство, окремо виділяючи словесні образи по відношенню до дітей як постійне джерело психологічних травм. Як часто батьки знижують самооцінку дитини простими словами: «дурна», «телепень», «нездара»… Поступово такі слова роз’їдають душу дитини, вона починає про себе думати: «Я поганий», «Я нерозумна», «Я нікому не можу подобатись».

В рамках кампанії «Слова ранять на все життя», направленої на попередження психологічного (емоційного) насильства над дітьми та популяризації відповідального батьківства і ненасильницьких методів виховання, Український фонд «Благополуччя дітей» проводить тренінг для фахівців, які працюють за батьками.

Під час заходу учасники розглянуть наступні питання:

  • емоційне насильство та його наслідки;
  • попередження насильства над дитиною через роботу з батьками: правила та методи роботи;
  • представлення сценаріїв занять з батьками «Слова ранять», розроблених психологами організації Fundacja Dzieci Niczyje (Варшава, Польща).

Тренінг проводитиметься 27 травня та 6 червня 2013 р. у м. Києві.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасники будуть забезпечені методичними та інформаційними матеріалами для проведення занять з батьками.

Детальніше про умови участі тут.

 

Контакти

  • Малієнко Юлія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.