bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для тренерів із локального фандрейзингу
10.10.2011

Фундація імені князів-благодійників Острозьких  здійснює набір кандидатів на участь у 3-ступеневій програмі Тренінгу для  тренерів з локального фандрейзингу.

Вимоги до кандидатів: 

  • Умотивоване бажання вчитися та навчати представників неприбуткових організаціях навичкам залучення ресурсів (в тому числі фінансування);
  • Досвід роботи у громадських, благодійних організаціях чи закладах культуримистецтва не менше 1,5 року;
  • Досвід залучення фінансування для неприбуткової організації таабо проведення благодійних акційкампаній;
  • Професійна придатність до викладання (відсутність мовних дефектів);
  • Досвід участі у тренінгах, які проводилися вітчизняними тачи іноземними тренерами (бажано тренерською групою Фундації Острозьких);
  • Реомендації від організації та тренерів (не менше 3-х).

Враховуючи, що частину витрат лише на 1-й ступінь Тренінгу для тренерів буде покрито за рахунок коштів гранту, наданого Антикризовою гуманітарною программою Міжнародного фонду «Відродження» в рамках проекту «Транфсформування закладів культури в осередки громадської активності та залучення творчих колективів до благодійництва» кандидати, або їх організації, мають бути готовими здійснити організаційний внесок у сумі 2137 грн., на рр 26 000 164 717, Райффайзен Банк Аваль, м.Київ, МФО 380805, ЗКПО 22583870 . З поміткою: «Благодійний внесок на програму тренінгів». Вказані благодійні внески можна здійснювати частинами протянгом 3-х місяців. В окремих випадках сума внесків учасників може бути сплачена протягом довшого періду, за рішенням Фундації Острозьких (враховуючи індивідуальні можливості претендентів).

Окремі кандидати матимуть можливість отримати стипендію Фундації Острозьких на участь у тренінгу для тренерів. Термін набору заявок на участь у Тренінгу для тренерів з локального фандрейзингу завершується 05 грудня 2011 року. Максимальна кількість учасників: 12-15.

Розгляд заявок здійснюється експертною групою до 29 числа: жовтня, листопада, грудня 2011 року. У разі набору групи учасників, кожен з яких відповідає усім вимогам до 05 грудня 2011 року, - набір припиняється достроково.

Проведення першого ступеня- 5 денного тренінгу для тренерів з локального фандрейзингу заплановано на другу половину січня 2012 року (дата і місце буде узгоджено з учасниками).

Заяка вважатиметься повною при наявності наступних документів:

  • Резюме кандидата.
  • Лист чи ессе щодо мотивів участі у тренінгу для тренерів з локального фандрейзингу з відповіддю на всі пункти вимог до кандидатів.
  • Наявність не менше 3-х рекомендацій від тренерів чи організацій.
  • Квитанція (копія) про внесення благодійного (організаційного) внеску.

Якщо у Вас виникли будь-які запитання просимо звертатися у Фундацію імені князів-благодійників Острозьких за телефономфаксом: (0362)221081, [email protected] На вищевказану адресу просимо направляти Ваші заявки із зазначенням заголовку: «ТОТ».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.