bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрито реєстрацію на тренінги з підприємницва у лютому
23.01.2024

Якщо ви розмірковуєте з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити та де можна отримати стартовий капітал або потребуєте додаткових знань щодо відновлення роботи вашого бізнесу на новому місці – подавайте заявку на участь у тренінгу “Розпочни свій бізнес”, програма якого використовується у більш ніж 100 країнах.

Фото з тренінга «Розпочни свій бізнес», м. Рівне

Ресурсний центр ГУРТ, в межах проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, проводить безоплатне навчання майбутніх підприємців та підприємців-початківців, які бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, навчитися писати бізнес-план, взяти участь у тренінгу «Розпочни свій бізнес». 

Програма навчального триденного тренінгу включає такі теми:

       • пошук та оцінка бізнес-ідеї

       • маркетинговий план

       • кадрове забезпечення

       • організація та управління

       • розрахунок собівартості

       • фінансове планування

       • можливості залучення фінансування

       • написання бізнес-плану

В ході тренінгу учасники спробують себе у ролі підприємців через унікальну бізнес-гру, що розроблена Міжнародною організацією праці та відтворюється тільки сертифікованими тренерами в ході навчальної програми.

Графік проведення тренінгів та кінцевий термін прийому заявок: 

7-9 лютого м. Вінниця (дедлайн 1 лютого)

23-25 лютого м. Чернівці (дедлайн 16 лютого)

23-25 лютого м. Кам’янець-Подільський (дедлайн 16 лютого)

Якщо ви проживаєте в одному із запропонованих міст, реєструйтеся, отримуйте знання для започаткування власної справи, систематизуйте бізнес-процеси, забезпечуйте нові робочі місця та творіть свою історію успіху!

Відібрані учасники отримають лист-запрошення  від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями на вказану у реєстраційній формі електронну адресу. 

Увага! Участь у тренінгах безоплатна. Учасники забезпечуються навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників або витрати на проживання не відшкодовуються. 

 

Тренінги проводяться Ресурсним центром ГУРТ у рамках проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, та за підтримки Міністерства економіки України. 

_________________________________________________________________________

Приєднуйтеся до спільноти змінотворців ГУРТа в соцмережах:  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.