bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реєструйтеся на бізнес навчання у грудні та отримайте доступ до знань міжнародного рівня
13.11.2023

 

Долучайтеся до однієї з найбільших у світі навчальних програм ведення бізнесу від Міжнародної організації праці, яка допоможе систематизувати знання, дізнатися з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити та де можна отримати стартовий капітал. Або якщо потребуєте додаткових знань щодо відновлення роботи вашого бізнесу на новому місці – подавайте заявку на участь у тренінгу “Розпочни свій бізнес”. 

Ресурсний центр ГУРТ, в межах проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, проводить безоплатне навчання майбутніх підприємців та підприємців-початківців, які бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, навчитися писати бізнес-план, взяти участь у триденному тренінгу «Розпочни свій бізнес».

 
Навчальна програма включає такі теми:
оцінка бізнес-ідеї
маркетинговий план
кадрове забезпечення
організація та управління
розрахунок собівартості
фінансове планування
можливості залучення фінансування 
написання бізнес-плану
 
В ході тренінгу учасники спробують себе у ролі підприємців через унікальну бізнес-гру, що розроблена Міжнародною організацією праці та відтворюється тільки сертифікованими тренерами в ході навчальної програми.
 
Графік проведення тренінгів та кінцевий термін прийому заявок:
 
1-3 грудня, м. Івано-Франківськ (дедлайн 24 листопада)
1-3 грудня, м. Львів (дедлайн 24 листопада)
8-10 грудня, м. Бердичів (дедлайн 1 грудня)
13-15 грудня, м. Славута (дедлайн 8 грудня)
 
Ви також можете ознайомитися з коротким відео про формат проведення тренінгів за цим посиланням.
 
Якщо ви проживаєте в одному із запропонованих міст, реєструйтеся, отримуйте знання для започаткування власної справи, систематизуйте бізнес-процеси, створюйте нові робочі місця та сприяйте відновленню економіки України разом!
 
Відібрані учасники отримають лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями на вказану у реєстраційній формі електронну адресу.
 
Увага! Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників або витрати на проживання не відшкодовуються.
 
Тренінги проводяться Ресурсним центром ГУРТ у рамках проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, та за підтримки Міністерства економіки України.

_________________________________________________________________________

Приєднуйтеся до спільноти змінотворців ГУРТа в соцмережах: 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.