bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на навчальну програму «Розпочни свій бізнес» відкрито
15.09.2023

Якщо ви розмірковуєте з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити та де можна отримати стартовий капітал або потребуєте додаткових знань щодо відновлення роботи вашого бізнесу на новому місці – подавайте заявку на участь у тренінгу “Розпочни свій бізнес”, програма якого використовується у більш ніж 100 країнах.

Ресурсний центр ГУРТ, в межах проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, проводить безоплатне навчання майбутніх підприємців та підприємців-початківців, які бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, навчитися писати бізнес-план, взяти участь у тренінгу «Розпочни свій бізнес».  

Програма навчального триденного тренінгу включає такі теми: 

пошук та оцінка бізнес-ідеї

маркетинговий план 

кадрове забезпечення

організація та управління

розрахунок собівартості

фінансове планування

можливості залучення фінансування 

написання бізнес-плану

В ході тренінгу учасники спробують себе у ролі підприємців через унікальну бізнес-гру, що розроблена Міжнародною організацією праці та відтворюється тільки сертифікованими тренерами в ході навчальної програми.

Графік проведення тренінгів та кінцевий термін прийому заявок:  

6-8 жовтня м. Тернопіль (дедлайн 1 жовтня)

9-11 жовтня м. Свалява (дедлайн 4 жовтня)

13-15 жовтня м. Рівне (дедлайн 6 жовтня)

16-18 жовтня м. Дніпро (дедлайн 12 жовтня)

20-22 жовтня м. Кропивницький (дедлайн 12 жовтня)

Якщо ви проживаєте в одному із запропонованих міст, реєструйтеся, отримуйте знання для започаткування власної справи, систематизуйте бізнес-процеси, створюйте нові робочі місця та сприяйте відновленню економіки України разом!  

Відібрані учасники отримають лист-запрошення  від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями на вказану у реєстраційній формі електронну адресу.  

Увага! Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників або витрати на проживання не відшкодовуються.  

 

Тренінги проводяться Ресурсним центром ГУРТ у рамках проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, та за підтримки Міністерства економіки України.  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.