bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

5 порад для безпечного міжкультурного спілкування онлайн
26.06.2023

 

Як правило, люди живуть в спільнотах однодумців, які мають схожі світогляди. Комунікаційні технології, які обіцяли з’єднати нас зі світом, значною мірою посилили ізоляцію. Можливістю виходу з неї є міжкультурний обмін - онлайн зустрічі з іноземцями, що розширює наші горизонти та перспективи. Але з  розвитком онлайн комунікацій виникають і нові проблеми та ризики, які неодмінно слід враховувати.  

5 порад, які допоможуть вам створити безпечні умови для цікавого та корисного спілкування з представниками інших країн в мережі, ви знайдете в новому блог-пості Миколи Попадюка «Побудова безпечного онлайн міжкультурного діалогу» на платформі Hive Mind.  

Про те, як діалог допомагає формувати толерантні суспільні зв’язки, читайте тут

 

Hive Mind – це навчальний простір для цифрових активістів, який допомагає представникам громадянського суспільства розвивати цифрову стійкість. Це простір для навчання та обміну практикою. Приєднуйтесь до Hive Mind та сміливо використовуйте якісні навчальні матеріали. 

____________________________________________________________________________

Щоб завжди бути в курсі найактуальніших можливостей та подій громадського сектору - приєднуйтеся до спільноти змінотворців ГУРТа в соцмережах: 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.