bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Встигніть отримати пільгове програмне забезпечення за старою ціною
04.12.2021

Ресурсний центр Гурт у партнерстві з TechSoupУкраїна реалізує Програму технологічної підтримки неприбуткових організацій України, тому рекомендує громадським організаціям та благодійним фондам проаналізувати свої потреби у ліцензійному програмному забезпеченні та встигнути до 14 грудня 2021 року (останній день оплати замовлень) скористатися пільговими умовами, які надає Корпорація Microsoft. Адже з січня 2022 року умови пожертвування зміняться і ціни зростуть.

Корпорація Microsoft’s Tech for Social Impact ще 4 жовтня 2021 року повідомила про зміни у програмі пожертвування через TechSoup, які наберуть чинності наступного року.

Microsoft роз'яснив, що продовжує фокусуватись на Microsoft Cloud як першостратегічному продукті для неурядових організацій.

Анонсовані зміни, що наберуть чинності 4 квітня 2022 року, зумовлені метою Microsoft краще скоординувати свої доброчинні пропозиції з комплексними та безпековими можливостями, які Microsoft Cloud забезпечує неурядовим організаціям.

Рекомендуємо не зволікати, а забезпечити свою організацію легальним програмним забезпеченням (ПЗ) на найвигідніших умовах за всю історію існування Програми.

Зробіть три простих кроки для отримання пільгового ПЗ:

1. Зареєструйтеся на сайті TechSoup.

2. Отримайте підтвердження верифікації організації від наших фахівців.

3. Замовте та отримайте пільгове програмне забезпечення.

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України – TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 1 000 000 доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового ПЗ забезпечує усі основні управлінські та комунікаційні потреби.

Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДА, БЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. Зареєструйте свою організацію на платформі TechSoup Україна і користуйтеся усіма перевагами пільгового програмного забезпечення від провідних світових виробників.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.