bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості розвитку для ВПО й усіх, хто постраждав від конфлікту на сході
12.06.2017

Конфлікт на сході України триває. Тим, хто залишив постійне місце проживання, змінив звичні життєві обставини, доводиться долати немало внутрішніх суперечностей та боротися з цілком реальними життєвими обставинами. Сподіваємося, ця добірка допоможе знайти додаткові можливості розвитку для Вас чи Вашої організації.

1. Європейська політика сусідства приймає пропозиції на отримання грантів з метою сприяння зайнятості та активної участі молоді в житті суспільства і економіки, шляхом розвитку навичок, необхідних на ринку праці і підтримуючи їх у становленні лідерів і підприємців, полегшуючи пошук нових професійних можливостей. Дедлайн - 11 липня 2017 року.

Детальніше – тут.

2. КримСОС і Агентство ООН у справах біженців продовжують грантову програму для допомогти волонтерським ініціативам переселенцівв самостійному вирішенні їх проблем, захисту їх прав і свобод. Дедлайн - 15 грудня 2017 року.

Детальніше – тут.

3. Громадська організація «Інститут гендерних трансформацій» в рамках проекту «Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам ВПО» продовжує набір бажаючих жінок з числа ВПО на безкоштовне навчання з англійської мови. Навчання проводиться в «Інтеграційному центрі для ВПО та місцевої громади». 

Детальніше – тут.

Аудіо-версію слухайте на ГУРТрадіо

Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.