bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація книги «Спільно громадою до добробуту»
07.05.2013

30 квітня 2013 року в Харківській області в селі Високопілля Валківського району відбулася презентація книги «Спільно громадою до добробуту».

Це спільна робота Харківського обласного громадського об’єднання «Асоціація розвитку спільнот», представників сільських рад та громади сіл Високопілля, Перекіп та Гвоздьове. Відкрила урочисте засідання, на якому були присутні громадські активісти та представники сільської громади, голова Високопільської сільської ради Світлана Шумейко. В своїй промові вона підкреслила важливість роботи, яка була зроблена для громад сусідніх сіл в рамках проекту Асоціації розвитку спільнот «Об’єднання сусідніх сільських громад заради вирішення спільних проблем», який підтримано програмою «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження» та співпраці, у результаті якої був підтриманий проект від с. Високопілля на обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад.

Про результати роботи проекту та про змістове наповнення книги «Спільно громадою до добробуту» розповіла Маріанна Голованова: «У книзі ми об’єднали інформацію про минуле сіл, про величезне надбання — спільну працю громади для покращення умов проживання та про перспективи подальшого розвитку, для якого був прийнятий меморандум про співпрацю сіл та подані ще дві заявки для закріплення та розповсюдження надбань до Міжнародного фонду Відродження та посольства Німеччини в Україні. Сільській голова с. Перекопу Сергій Конев підкреслив необхідність роботи з підростаючим поколінням, особливо у напрямку дбайливого ставлення до суспільної території, чому сприяли акції по прибиранню засмічених лісів, які були проведені у ході проекту. Примірники книги були передані бібліотекам сіл, до сільської ради. Зараз проводиться безкоштовне розповсюдження примірників по місцевим громадським організаціям, органам влади, органам місцевого самоврядування, муніципальним закладам малих міст, селищ та сіл України.

Контакти:
ХОГО «Асоціація розвитку спільнот»
Маріанна Голованова
тел. (057) 759-80-09, (098) 619-78-08
e-mail: CDA@social.kharkov.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.