bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадський моніторинг взаємодії органів виконавчої влади з інститутами громадянського суспільства
16.11.2011

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

На засіданні Кабінету Міністрів 9 листопада 2011 р. Прем’єр-міністр України Микола Азаров звернув увагу керівників органів виконавчої влади на те, що Уряд має діяти в сучасній системі координат, в якій громадянське суспільство є головним партнером влади. Тому органам виконавчої влади потрібно забезпечити постійний діалог з інститутами громадянського суспільства, експертами та засобами масової інформації.

За результатами засідання Кабінету Міністрів Секретаріату Кабінету Міністрів, центральним і місцевим органам виконавчої влади було доручено проаналізувати ефективність роботи в цьому напрямку, а також підготувати пропозиції щодо удосконалення інформаційно-комунікаційної діяльності Уряду.

Пропонуємо вам долучитися до проведення моніторингу та аналізу взаємодії органів виконавчої влади з громадськістю та засобами масової інформації та оцінити роботу органів з питань:

  • проведення публічних консультацій з громадськістю, врахування отриманих пропозицій та зауважень;
  • взаємодії з громадськими радами, утвореними відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 3 листопада 2010 р. № 996;
  • сприяння розвитку громадянського суспільства;
  • проведення інформаційних кампаній для роз’яснення змісту реформ (ініціатив, рішень);
  • присутності в мережі Інтернет, зокрема у соціальних мережах.

Для здійснення такого моніторингу ви можете скористатися, крім іншого, й інформацією, що розміщується на урядовому веб-сайті «Громадянське суспільство і влада», зокрема, щодо запланованих центральними і місцевими органами виконавчої влади заходів з проведення консультацій з громадськістю, реалізації

Концепції сприяння органами виконавчої влади розвитку громадянського суспільства, створення і діяльності громадських рад. Ваші відгуки, аналітичні матеріали, пропозиції і зауваження просимо надсилати до 1 грудня 2011 р. на поштову адресу: 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2 або на електронну адресу: [email protected]. Сподіваємося на вашу підтримку процесу удосконалення інформаційно-комунікаційної діяльності Кабінету Міністрів України.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.