bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю: Послуги у сфері охорони здоров’я різні
06.05.2024

 

ОГОЛОШЕННЯ № 123

про проведення запиту цінових пропозицій 

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Замовник) оголошує тендер за процедурою «запит цінових пропозицій» на закупівлю послуг згідно ДК 021:2015:85140000-2 Послуги у сфері охорони здоров’я різні (Послуги з проведення діагностики на виявлення туберкульозу методом цифрових рентгенівських променів в закладах ЦОЗ ДКВС України у Вінницькій області) в рамках реалізації проекту Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією (далі – Послуги) та запрошує Вас подати цінову пропозицію.

Закупівля здійснюється за кошти Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією, в рамках реалізації проекту «Стійка відповідь на епідемії ВІЛ і ТБ в умовах війни та відновлення України», згідно з Угодою про надання гранту між Державною установою «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» та Глобальним фондом   № 3645 від 19.12.2023 року.

 1.         ДК 021:2015:85140000-2 Послуги у сфері охорони здоров’я різні (Послуги з проведення діагностики на виявлення туберкульозу методом цифрових рентгенівських променів в закладах ЦОЗ ДКВС України у Вінницькій області).

 2.         Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 2, Таблиця №1«КАЛЕНДАРНИЙ ПЛАН НАДАННЯ ПОСЛУГ».

 3.         Кінцевий термін подання тендерних пропозицій:  

«14» травня 2024 року до 13:00 (включно) за київським часом.

 4.         Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

 5.      Очікувана вартість закупівлі: 109 324,60 грн., без ПДВ.

 6.         Строк дії тендерної пропозиції: тендерна пропозиція повинна бути дійсна протягом 90 (дев’яносто) календарних днів.

 7.         Термін надання послуг/строк укладання договору: з дати підписання договору до 31 грудня 2024 року.

 8.         Контактні дані для подачі цінової пропозиції: цінова пропозиція повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т.ін., на електрону адресу:  [email protected]  з зазначенням у темі листа: «ДК 021:2015:85140000-2 Послуги у сфері охорони здоров’я різні (Послуги з проведення діагностики на виявлення туберкульозу методом цифрових рентгенівських променів в закладах ЦОЗ ДКВС України у Вінницькій області)» - до уваги: фахівця відділу закупівель та постачань Коржа Олега: +38 (044) 334-53-16

 9.    Організаційні вимоги:

  • Юридична особа або Фізична особа-підприємець за законодавством України. Оплата за Послуги відбуватиметься виключно без ПДВ.
  • Відповідність запропонованих Послуг технічним вимогам Замовника, визначеним в Додатку №2 «Технічна специфікація».
  • Відповідність запропонованих Послуг кваліфікаційним критеріям Замовника визначеним в додатку №1 ««Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям».
  • Обсяг Послуг може бути збільшений Замовником після підписання договору з Переможцем, але не більше ніж на 30 %.
    • Оплата Послуг відбувається за безготівковим рахунком, щомісячно але не пізніше 25 (двадцять п’ятого) числа наступного місяця за попереднім місяцем надання Послуг, згідно тристороннього Акту приймання-передачі наданих послуг

 10.     Критерії оцінки тендерних пропозицій, які відповідатимуть обов’язковим технічним та кваліфікаційним вимогам:

  • Ціновий критерій.

 11.     Цінова пропозиція обов’язково має включати в себе:

-       заповнений та підписаний Додаток № 1 «Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям»;

-       документи, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям;

-       підписаний Додаток № 2«Технічна специфікація»;

-       іншу інформацію і документами, що містять технічний опис предмета закупівлі та які учасник вважає за необхідне подати;

-       заповнений та підписаний Додаток № 3 «Форма цінової пропозиції»;

-       заповнений та підписаний Додаток № 4 «Декларація конфлікту інтересів учасника тендерної процедури»;

-       підписаний Додаток № 5 «Кодекс поведінки постачальників»;

 12.      Посадові особи Замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками закупівлі.

Додаткову інформацію можна отримати у фахівця відділу закупівель та постачань Коржа Олега, +38 (044) 334-53-16, е-mail: [email protected]  

 13.     Додатками до цього оголошення є:

1)        Додаток № 1 «Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям»;

1)        Додаток № 2«Технічна специфікація»;

2)        Додаток № 3 «Форма цінової пропозиції»;

3)        Додаток №4 «Декларація конфлікту інтересів учасника тендерної процедури»;

4)        Додаток № 5 «Кодекс поведінки постачальників»;

 

Правила оформлення ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ:

  1. Цінова пропозиція та всі копії будь-яких документів, що включаються в пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом учасника, а якщо учасником є юридична особа, то печаткою (за її наявності) та підписом уповноваженої особи.
  2. Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.
  3. Скановані документи у повному обсязі, згідно п. 11 повинні бути надіслані учасником на електрону адресу: [email protected] з зазначенням у темі листа: «ДК 021:2015:85140000-2 Послуги у сфері охорони здоров’я різні (Послуги з проведення діагностики на виявлення туберкульозу методом цифрових рентгенівських променів в закладах ЦОЗ ДКВС України у Вінницькій області).
  4. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй ціновій пропозиції несе учасник.
  5. Надані учасниками цінові пропозиції мають бути дійсними без змін впродовж не менш ніж 90 (дев’яносто) календарних днів з дня їх подання.
  6. Ціни в пропозиції мають бути вказані у гривнях, без податку на додану вартість, оскільки поставка товару/послуг звільняється від оподаткування податком на додану вартість згідно статті 7 Закону України від 21.06.2012 року № 4999-VI «Про виконання програм Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні», п. 26 підрозділу 2 розділу XX Податкового кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2013 року № 284 «Деякі питання ввезення на митну територію України товарів і постачання на митній території України товарів та надання послуг, що оплачуються за рахунок грантів (субгрантів) Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні»
  7. До участі у оцінці пропозицій допускаються цінові пропозиції, які повністю відповідають умовам цього Оголошення.
  8. Постачальник зобов’язаний дотримуватись вимог Кодексу поведінки постачальників, з текстом якого можна ознайомитись за посиланням в  Додатку № 5.
  9. Всі пропозиції, отримані після кінцевого терміну, розгляду не підлягають. Кожен учасник має право подати лише одну цінову пропозицію. У разі подання декількох цінових пропозицій одним учасником усі вони будуть відхилені.
  10. Замовник має право відмінити конкурс.
  11. Замовник залишає за собою право вимагати від учасників додаткові матеріали або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень пропозицій вимогам цього Оголошення.
  12. Для проведення цієї закупівлі Замовник вважає, що учасник, який надає у складі пропозиції інформацію, що містить будь-які персональні дані (про працівників, посадових осіб, контрагентів учасника тощо), вчиняє такі дії правомірно з дотриманням вимог Закону України «Про захист персональних даних» і учасник надає свою згоду на поширення такої інформації Замовником відповідно до вимог Закону.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.