bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Неграмотний регіон відьом та чаклунів: ГО PRO WOMEN UA руйнує радянські міфи та допомагає ВПО
29.04.2024

Протягом десятиліть радянська пропаганда показувала Волинь як “неграмотний регіон відьом та чаклунів”, намагаючись стерти з пам’яті багату історію та культуру краю. Цей міф мав руйнівний вплив на життя людей, адже він затьмарював їхню автентичність та применшував досягнення.

Саме тому протягом трьох місяців ГО PRO WOMEN UA разом з істориками, майстринями Волинського краєзнавчого музею та трьомастами учасниками в рамках проєкту «Інтеграція ВПО, в тому числі сімей, шляхом поглибленого занурення в культуру, історію та профорієнтацію Волинського регіону», досліджували справжні глибокі сенси історії Волині на майстер-класах з традиційних ремесел та екскурсіях нашим регіоном. Також організація допомогла місцевим та новим жителям Волині адаптуватись до теперішніх умов ринку праці, створити актуальне резюме та підготуватись до співбесіди за допомогою профорієнтаційних тренінгів.



«Я ніколи не думала, що Волинь має таку багату історію та культуру. Дуже дякую PRO WOMEN UA за цю можливість дізнатися більше наш регіон», — ділиться учасниця екскурсій. 

Зберігаючи та вивчаючи справжню історію, ми створюємо щит проти ворожої брехні. Знання правди дає нам силу розпізнавати маніпуляції та протистояти дезінформації, якими агресор прагне виправдати свої злочини та зміцнити вплив.

Детальніше про результати проєкту ГО PRO WOMEN UA за посиланням:

https://www.instagram.com/pro.women.ua/

https://www.facebook.com/prowomenua

Проєкт «Інтеграція ВПО, в тому числі сімей, шляхом поглибленого занурення в культуру, історію та профорієнтацію Волинського регіону» втілюється PRO WOMEN UA в межах програми «Допомога ВПО в Західному регіоні через місцеві партнерства», що реалізується БФ «КРИЛА НАДІЇ» за фінансової підтримки Міністерства внутрішніх справ Чехії та програми «Допомога на місці».

Контакти

  • Наш інстаграм:https://www.instagram.com/pro.women.ua/ Наш фейсбук: https://www.facebook.com/prowomenua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.