bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання заради змін: пошук партнерів серед закладів професійної освіти у Полтавській області
22.04.2024

Команда громадської організації «Український професійний розвиток» в межах Програми Skills4Recovery оголошує додатковий конкурс серед професійно-технічних закладів освіти Полтавської області для реалізації проєкту«Навчання заради змін».

Проєкт має на меті допомогти підвищити кваліфікацію жінок та чоловіків, які прагнуть здобути необхідну для відбудови України професію. 

Нині триває пошук партнерів у Полтавській області. Конкурс передбачає залучення професійно-технічних закладів, які зможуть організувати та провести навчання для дорослих за напрямами сільське господарство та будівництво.

Зокрема йдеться про навчання за такими, або аналогічними, професіями:  

  • Фахівець із систем утеплення будівель ;  
  • Фахівець з санітарно-технічних систем та обладнання;  
  • Електрогазозварник;  
  • Фахівець з монтажу, обслуговування та ремонту електричних мереж 
  • Оператор сільськогосподарського дрону  
  • Фахівець з відновлення сільськогосподарських машин та обладнання;  
  • Фахівець із хіміко-бактеріологічного аналізу

Усі подробиці конкурсу описані за посиланням. Прийом заявок триває до 23:59 години 5 травня 2024 року. 

Проєкт «Навчання заради змін: короткострокові професійні навчальні курси для дорослих», виконується у межах Програми «Професійна освіта в Україні/Skills4Recovery», що реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та діє за дорученням Уряду Німеччини.

 

Довідкова інформація

Програма «Професійна освіта в Україні / Skills4Recovery» спрямована на підтримку навчання та перепідготовку кваліфікованої робочої сили в чотирьох секторах економіки, важливих для процесу відновлення: будівництво, транспорт і логістика, сільське господарство та сфера послуг. Ця мета досягається через зміцнення спроможності надавачів послуг професійної освіти та покращення умов для надання якісних й орієнтованих на ринок праці освітніх послуг, залучення вразливих груп населення і співпрацю з роботодавцями. Програма реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, що діє за дорученням Федерального Уряду Німеччини. Бюджет Програми складає 10 мільйонів євро. Програма Skills4Recovery триває з середини 2023 по середину 2026 року та охоплює Львівську, Вінницьку, Чернівецьку, Київську, Полтавську та Дніпропетровську області.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.