bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІСАР Єднання представить дослідження про адаптацію НУО й волонтерів до роботи в умовах війни
22.03.2024

27 березня 2024 року відбудеться публічна презентація звіту з комплексного соціологічного дослідження «Громадянське суспільство України в умовах війни».

Дослідження, що охоплює період з 2022 до 2023 року, ґрунтовно аналізує динаміку діяльності організацій громадянського суспільства (далі – ОГС) від початку російського повномасштабного вторгнення. Зокрема, досвід швидкої адаптації громадських і благодійних організацій до абсолютно нових умов роботи. Також звіт фокусує увагу на індикаторах довіри до волонтерів та громадських організацій, кількісні характеристики та динаміку сектору, сфери діяльності ОГС та їх доступ до фінансів, канали комунікації з ключовими стейкхолдерами, основні проблеми та ключові плани на 2024 рік. Окремо аналізується основні теми, у контексті яких ЗМІ згадують ОГС та волонтерів.

Після презентації дослідження відбудеться дискусія, у межах якої панелісти обговорять результати звіту та спрогнозують подальшу динаміку розвитку українського «третього сектору» цьогоріч.

Серед запрошених панелістів: заступник Міністра інфраструктури України Олександра Азархіна, народний депутат України й голова комітету ВР з питань свободи слова Ярослав Юрчишин, співзасновниця та голова правління фонду «Голоси дітей» Лена Розвадовська, виконавча директорка «Центру громадянських свобод» Олександра Романцова та виконавчий директор ІСАР Єднання Володимир Шейгус.

Запрошуємо медіа та представників громадянських та/або волонтерських організацій відвідати публічну презентацію:

Час: 14:30 – 16:00

Форма для попередньої реєстрації доступна за цим посиланням (локацію та інші деталі повідомимо підтвердженим учасникам).

***

Дослідження «Громадянське суспільство України в умовах війни» виконане Київським міжнародними інститутом соціології за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з УНЦДП та ЦЕДЕМ завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст аналітичного звіту не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, Агентства США з міжнародного розвитку чи Уряду США.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.