bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер із закупівлі оргтехніки, засобів живлення, зв’язку та укомплектованих аптечок першої допомоги
30.01.2024

Одеська обласна організація ВГО «Комітет виборців України» має потребу у закупівлі оргтехніки, засобів живлення та зв’язку, а також укомплектованих аптечок першої допомоги для 3-х регіональних ресурсних центрів підтримки місцевих неурядових організацій, громадських ініціатив та волонтерських спільнот (в м. Рені Одеської області, м. Вознесенськ Миколаївської області, смт Білозерка Херсонської області) та оголошує відкритий тендер на закупівлю оргтехніки, засобів живлення та зв’язку, а також укомплектованих індивідуальних аптечок першої допомоги.

Дата оголошення про тендер: 30 січня 2024 року

Запити та уточнення щодо тендеру: до 16:00, 8 лютого 2024 року

Термін подання тендерних пропозицій: до 23:59, 10 лютого 2024 року 

Предметом закупівлі є ноутбуки та інша оргтехніка (лот 1), зарядні станції, інші засоби живлення та мобільні телефони (лот 2), укомплектовані аптечки першої допомоги (лот 3), які необхідні для обладнання 3-х регіональних ресурсних центрів підтримки місцевих неурядових організацій, громадських ініціатив та волонтерських спільнот (в м. Рені Одеської області, м. Вознесенськ Миколаївської області, смт Білозерка Херсонської області).

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України - постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕДи для здійснення торгівлі/надання послуг, заявлений товар у наявності у вказаній кількості, можливість надати оригінали супроводжуючих документів.

Учасник тендеру надає покупцеві наступні документи:

- копії документів, що підтверджують державну реєстрацію та податковий статус;

- тендерну/цінову пропозицію, що включає технічні характеристики товару або рахунок-фактуру, що включає технічні характеристики товару, заповнені за зразком;

- документи, що підтверджують досвід та ділову репутацію - рекомендаційні листи, договори на аналогічні роботи/послуги тощо (за наявності).

Учасники мають право подати заявку на будь-який з лотів або на три лоти одночасно. Також учасники мають право запропонувати знижку в разі присудження реалізації договору (-ів) по всіх лотах. Ціни мають бути вказані в гривнях (UAH), без урахування ПДВ.

Вартість товару повинна включати в себе транспортні витрати щодо доставки товару, навантаження, розвантаженняа також інші податки і збориУ вартість послуг повинна бути включена доставка товару до місця призначеннямісто Одеса, вул. Троїцька, 26.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

- відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;

- відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;

- якість опису товару та відповідність очікуванням покупця;

- прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів.

Тендерна пропозиція, а також вся кореспонденція та обмін документацією щодо цього тендеру мають здійснюватися українською мовою.

Тендерні документи повинні бути підписані уповноваженою особою подавача, засвідчені печаткою (за наявності) та надіслані до 23:59, 10 лютого 2024 року у електронному вигляді (форматі PDF/JPG) з темою листа «Відкритий тендер Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України» на закупівлю оргтехніки, засобів живлення та зв’язку, а також укомплектованих аптечок першої допомоги» на електронну адресу [email protected]Всі тендерні пропозиції, отримані після кінцевого терміну їх подання, розгляду не підлягатимуть. 

Всі запити та уточнення надсилаються у письмовій формі на електронну адресу [email protected] не пізніше 16:00, 08 лютого 2024 року. Просимо утримуватися від персональних візитів та телефонних дзвінків. Будь-яка інформація, що надається одному подавачу стосовно цього запиту, буде загально доступна всім подавачам в формі додатку до запиту щодо проведення тендеру.

Визначення переможця тендеру, відбудеться після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у тендерному оголошенні. Реалізацію контракту/контрактів буде доручено подавачу, який надав технічно прийнятну пропозицію з найнижчою ціною окремо по кожному лоту. Покупець не буде надсилати повідомлення подавачам, пропозиції яких не були успішними.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.