bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на розробку сайту БО БФ «Діти — майбутнє нації»
15.01.2024

Благодійний Фонд “Діти — майбутнє нації” оголошує тендер на розробку вебсайт організації. До участі у тендері запрошуються як юридичні особи, так і фізичні особи-підприємці, які мають досвід у створенні сучасних вебсайтів, можуть запропонувати креативні рішення та здатні працювати за визначеним планом.

Вебсайт призначений для інформаційного супроводу діяльності організації, висвітлення заходів, подій, новин, збір донатів.

Мета: створення версії вебсайт організації та наповнення наявним контентом сайт.

Загальні вимоги до вебсайт:
 Інтерфейс користувача сайту повинен забезпечувати наочне, інтуїтивно зрозуміле представлення структури розміщеної на ньому інформації, швидкий і логічний перехід до розділів і сторінок.
 Навігаційні елементи повинні забезпечувати однозначне розуміння
користувачем їх змісту: посилання на сторінки повинні бути забезпечені заголовками, умовні позначення відповідати загальноприйнятим.
 Сайт повинен бути двомовним (включати українську та англійську версії).
 Сайт повинен коректно відображатися під всіма популярними браузерами (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Chrome, Safari), та бути адаптованим під перегляд на мобільних пристроях.
 Сайт повинен мати посилання на соціальні мережі та бути підключеним до Google Analytics.
 Система управління контентом (адміністративна частина сайту) повинна надавати можливість додавання, редагування і видалення вмісту статичних та динамічних сторінок.
 Налаштування зручного адміністрування сайту.

Для участі у тендері необхідно надати заявку, що має містити:
 Інформацію про заявника, контактні дані,
 Опис реалізованих аналогічних ініціатив, посилання на розроблені веб-сайти,
 Перелік платформ, мов програмування та технічних засобів, з якими заявник має досвід роботи,
 Цінову пропозицію що складається з наступних пунктів:                                                                                        1) підготовка технічного завдання,
2) розробка сайту,
3) технічна підтримка на етапі запуску.

Додатки:
 – довідка, виписка або витяг Державної реєстраційної служби України з єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб – підприємців (для СПД з переліком видів економічної діяльності КВЕД 2010);
 – свідоцтво про реєстрацію платника податку на додану вартість та/або витяг з реєстру платників ПДВ (якщо Учасник є платником ПДВ), або свідоцтво про сплату єдиного податку за ставкою 5 % (якщо учасник є платником єдиного податку);
 – документи, що підтверджують повноваження особи на укладення договору;
 – завірену підписом та печаткою розробника довідку, яка містить контактні дані компанії-учасника (з зазначенням реквізитів учасника: назви, коду ЄДРПОУ, розрахункових реквізитів учасника, місцезнаходження, поштової адреси, телефону, електронної адреси; відомостей про контактну особу (прізвище, ім’я, по батькові, посада, контактний телефон).
Документи, які вимагаються Замовником, подаються у сканованому вигляді за підписом уповноваженої посадової особи розробника. Відповідальність за помилки друку у документах, надісланих до замовника та підписаних відповідним чином, несе  розробник.
В паперовому вигляді, ВСІ копії документів, що були надіслані розробником, завірені підписом та печаткою учасника, надаються замовнику переможцем на етапі укладання договору.
Розробник відповідає за одержання всіх необхідних дозволів, ліцензій на продукти, які пропонує створити за договором, та інших документів, пов’язаних із поданням пропозиції, та самостійно несе всі витрати на отримання таких дозволів, ліцензій.
Відхилення пропозицій: замовник залишає за собою право не контактувати із розробниками, пропозиція яких не відповідає вимогам замовника.

Термін подачі пропозицій до 22 січня 2024 року.

Щоб подати свої пропозиції заповніть гугл форму - https://forms.gle/UJkWrxUyMEMrwYW88

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.