bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Соціальний центр Вінниччини» оголошує тендер на розробку онлайн-платформи (сайту)
16.11.2023

Метою проєкту є підтримка та розвиток мікропідприємництва серед ветеранів, членів сімей ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України шляхом проведення навчання з основ ведення бізнесу для ветеранів та конкурсу відкритих бізнес-ініціатив впродовж тривалості проєкту у Вінницькому регіоні.

 Предметом тендеру є послуга, а саме:

 ЛОТ 1 Розробка технічного завдання для створення онлайн-платформи.

 Планується створення унікальної онлайн-платформи для учасників освітньої програми, яка зможе надавати допомогу не тільки під час реалізації проєкту, але й після його закінчення, у разі виникнення запитань чи складнощів у процесі реалізації бізнес-ідей ветеранами. На базі платформи ветерани-підприємці, які будуть проходити навчання будуть комунікувати між собою та об’єднаються спільними інтересами, метою, цілями.

У процесі навчання кожен учасник матиме доступ до онлайн-платформи (сайту), де у кожного ветерана-підприємця буде свій особистий акаунт, де він зможе підключитись до навчання в режимі онлайн, матиме доступ до всіх методичних матеріалів (вони будуть розроблені додатково) та зможе відслідковувати результати своєї роботи.

 ЛОТ 2 Розробка онлайн-платформи(сайту)

 Обсяг робіт за даним Лотом буде базуватися на розробленому Технічному завданні за Лоту 1 та орієнтовно може включати (але не обмежуватися) наступними роботами:

- Проектування сайту;

- Налаштування зручної адміністративної панелі сайту, яка дозволить адміністратору самостійно виконувати широкий перелік дій;

- Розробка зрозумілого для користувача інтерфейсу.

 Строк надання послуг: листопад-грудень 2023 р.

 До участі запрошуються компанії, агенції та фізичні особи підприємці (3я група), які надають послуги з розробки сайтів, онлайн-платформ та мають релевантний досвід у розробці веб-сайтів.

 Інформація, що подається на тендерний відбір від учасника:

1) Реєстраційні документи: витяг/виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; копія свідоцтва про сплату єдиного податку із зазначенням видів діяльності (у випадку, якщо приватний підприємець - платник єдиного податку)

2)  Належним чином підписана Комерційна пропозиція у формі таблиці (дата, ПІБ та посада, назва компанії, адреса, телефон, e-mail, чинність заявки (мінімум 30 днів), підпис та печатка) (додаток №1);

3) Документи, що підтверджують досвід у відповідній сфері (портфоліо, резюме тощо)

 Тендерна процедура:

● До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

● Тендерні пропозиції мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

● Визначення переможця тендеру відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найвигіднішу ціну за умови потрібної кваліфікації постачальника.

Оцінювання пропозицій буде здійснюватися за наступними критеріями:

- відповідний досвід у наданні відповідних послуг;

- комплексність надання послуг (ЛОТ1 та ЛОТ 2);

- вартість послуг.

● Результати тендеру будуть повідомлені організатором учаснику тендеру, який переміг, шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.

 Останній термін подання тендерних пропозицій – 20 листопада 2023 року.

Тендерні пропозиції надіслати електронною поштою на адресу  [email protected]

У темі електронного листа прохання вказати “Тендер_розробка сайту”.

Контактна особа – Ксенія Пантєлєєва – 066 492 95 83.

Контакти

  • Ксенія Пантєлєєва – 066 492 95 83

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.