bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «СКЦ «Задзеркалля» шукає членів та членкинь команди в Кіровоградській та Черкаській областях
07.10.2023

Громадська організація «СКЦ «Задзеркалля» розпочинає реалізацію нової програми в партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та шукає вмотивованих і професійних членів та членкинь команди в Кіровоградській та Черкаській областях.

Програма «Надання можливостей для навчання та розвитку навичок для дітей і молоді через надолужуючи навчальні заходи, ініціативи, орієнтовані на молодь, включаючи UPSHIFT» спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку громад та країни в цілому.

Програма впроваджується Громадською організацією «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у партнерстві з ЮНІСЕФ за фінансової підтримки Уряду Японії.

Запрошуємо подавати анкети-заявки, якщо вас зацікавили наступні вакансії:

Бухгалтер/ка програми

Асистент/ка бухгалтера з кадрових питань

Спеціаліст/ка з закупівель і логістики

Комунікаційний/на менеджер/ка програми

Асистент/ка програми UPSHIFT Україна, національний рівень

Асистент/ка програми UPSHIFT Україна, регіональний рівень

Координатор/ка програми UPSHIFT Україна в Черкаській області

Детальна інформація – за активним посиланням по кожній вакансії.

З успішними кандидатами/кандидатками буде проведено співбесіду, роботу по перевірці біографічних даних, рекомендаційних листів і довідок, підтвердження отримання інформації з відкритих джерел в межах чинного в Україні законодавства про працю, поваги до недоторканності приватного життя та захисту персональних  даних.

ГО «СКЦ «Задзеркалля» є роботодавцем з нульовою толерантністю до будь-яких проявів сексуальної експлуатації та наруги, впроваджує політику запобігання сексуальним домаганням, сексуальній експлуатації та нарузі, в тому числі на робочому місці. Процедури регулюються відповідно до політики ЗСЕН та організаційних правил і положень організації.

Організація дотримується політик рівності та недискримінації, забезпечує гендерну збалансованість при прийомі на роботу і проводить гендерно нейтральні співбесіди. 

Інструкція щодо подачі:

Особи, які бажають податися на конкурс, мають до 19:00 години 13 жовтня 2023 року подати анкету - заявку, що включає відповіді на запитання анкети на сайті організації за посиланням https://slavzaz.org/form/ з обов’язковим додаванням:

- Рекомендованих копій дипломів, сертифікатів, що підтверджують відповідну освіту та кваліфікацію (додаються до анкети).

- Контактів осіб або організацій, з якими працювали за останні 1-2 роки, які можуть надати рекомендації (додаються до анкети).

- Цінової пропозиції з розрахунку зазначеного відсотку робочого часу (вказується в анкеті).

Питання чи уточнення просимо надсилати виключно на електронну пошту: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.