bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформація про перебіг проєкту «Інтерактивна Інвестиційна Карта Кременецької громади»
15.01.2023

Команда проєкту «Інтерактивна Інвестиційна Карта Кременецької громади» вітає усіх українців з Різдвом і Новим роком. Бажаємо наснаги та невичерпної енергії для реалізації задуманого, розвитку й процвітання кожної родини та країни загалом. Бажаємо Миру через Перемогу і сил для відновлення нашої держави.
 
 
Трішки інформації про перебіг нашої ініціативи.
На сьогодні вже проведено верифікацію інформації по кожному із 39-ти! об’єктів з адресами земельних ділянок, будівель, приміщень, що будуть на позначені на інвестиційній інтерактивній карті Кременецької громади.
Як і було заплановано на середину січня біжучого року партнерами нашого проєкту МagneticOne Municipal Technologies вже створено та тестуються інструменти карти інвестиційної привабливості Кременецької громади, а це сервіси, веб-застосунки, модулі інтерактивної карти у двох версіях: англійською та українською мовами.
Підчас підготовки програмного коду інтерактивної карти ми провели онлайн навчання двох адміністраторів геоінформаційної системи.
Стрімко та невпинно виходимо на фініш другого етапу проєкту.
На завершення допису просимо і надалі зголошуватись зацікавлених власників виробничих споруд та потужностей, земельних ділянок, приміщень, де можна започаткувати чи розширити існуючий бізнес.
Саме зараз можна безкоштовно розмістити на інтерактивній карті інформацію про продаж чи оренду свого бізнесу. А вже з допомогою карти, доступної із будь якого місця де є інтернет, проінформуємо потенційних інвесторів чи власників бізнесу, що бажають переїхати до нашої громади і тут вести свою справу.
Телефон для довідок: 0936213841
чи пишіть у вайбер: 0964790700, не зволікайте.
Проєкт «Інтерактивна інвестиційна карта Кременецької громади» реалізується в межах Школи організацій із розвитку підприємництва, що впроваджує CIVITTA та Фонд Східна Європа за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Контакти

  • 0936213841
  • 0964790700 (вайбер)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.