bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перезавантаження проєкту призупинененого через війну з рф
24.12.2022

Громадська організація Кременецький центр підтримки бізнесу та розвитку громад спільно із Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та Фонд Східна Європа розпочинає реалізацію проєкту Інтерактивна Інвестиціна Карта Кременецької громади❗️


Починання, як вже можна зрозуміти із назви, має на меті створення інтерактивної карти нашої громади, на якій буде розміщено про привабливі для інвестицій об’єкти, що знаходяться в комунальній та приватній власності, де можна започаткувати бізнес чи розширити існуючий. Інтерактивну карту можна буде відкрити в будь-якому куточку планети і отримати інформацію про інвестиційні можливості Кременецької громади.
Даний проєкт є вдосконаленою модифікацією ініціативи розпочатої рік назад під назвою «Кременецький інвестиційний каталог». Минулого року робочою групою було зібрано інформацію про бізнес можливості на теренах нашої громади (39 обєктів нерухомості комунальної та приватної власності). Зараз активно проводиться верифікація інформації про об’єкти власності, які потраплять на карту та її систематизація. Модифікація передбачає зміну способу інформування потенційного інвестора і, замість виготовлення інформаційних відеороликів створимо Інтерактивну карту вільних промислових приміщень та земельних ділянок у режимі поєднання з популярними картографічними ресурсами.


Також буде можливість оперативно додавати на карту нові пропозиції щодо нових незайнятих виробничих приміщень та вільних земельних ділянок. Зі згоди керівництва нашої громади можна буде миттєво зформувати онлайнзаявку на розляд влади й в подальшому – виділення ділянки чи приміщення для відкриття бізнесу чи переміщення діючого підприємства із зони бойових дій з подальшим онлайн поданням до Кременецької міської ради.


Ініціатива відкрита для пропозицій від бізнесу та мешканців нашої громади. Для отримання детальної інформації про наш проєкт Інтерактивна Інвестиціна Карта Кременецької громади звертайтесь на нашу сторінку Кременецький центр підтримки бізнесу та розвитку громад чи за телефоном 0964790700.

Наголошуємо, що Інтерактивна Інвестиціна Карта Кременецької громади реалізується в межах Школи організацій із розвитку підприємництва, що впроваджує CIVITTA та Фонд Східна Європа за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Контакти

  • 0964790700

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.