bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер із закупівлі засобів особистої гігієни та інших непродовольчих товарів
06.10.2022

Запрошуємо постачальників подати заявку на участь у тендері (далі – Тендер) із закупівлі засобів особистої гігієни та інших непродовольчих товарів для формування наборів індивідуальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Громадська організація «Молодіжна організація “СТАН” оголошує тендер із закупівлі засобів особистої гігієни та інших непродовольчих товарів для формування наборів індивідуальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Тендер відбувається в рамках імплементації проєкту “Невідкладна допомога та захист постраждалих внутрішньо переміщених осіб в Україні та українських біженців в Молдові”, який реалізується міжнародною організацією “Hilfswerk International” у партнерстві з Молодіжною організацією “СТАН”, асоціацією “Mostenitorii” та Гендерним центром Молдови за підтримки Австрійської агенції з розвитку (ADA) та фонду Nachbar in Not 

Оплата товарів: безготівкова форма оплати

Учасник тендеру на пошту t[email protected] надсилає заповнену форму тендерної пропозиції, яка надається замовником. Документ необхідно надсилати в форматі Excel, а також скан копію обов’язково завірену підписом та печаткою (за наявності) уповноваженої особи.

Подача тендерних пропозицій

Всі тендерні пропозиції подаються на e-mail: t[email protected] 

Кінцевий термін подачі заявок: 24 жовтня 2022 року, 12:00 за київським часом.

Документи для участі у тендері:

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.