bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Дівчата» шукає партнерів для проведення профорієнтаціного тестування
13.06.2022

У рамках проєкту «Підтримка ВПО в Україні», який ГО «Дівчата» реалізує спільно з World Vision за фінансової підтримки ADH, буде проведене масштабне профорієнтаційне тестування підлітків та дорослих з подальшою підтримкою кар’єрних консультантів. Тестування буде проведено для ВПО та осіб, що постраждали внаслідок воєнних дій у 4 областях: Київська, Одеська, Вінницька, Закарпатська.

Вимоги до партнерів:

  • наявність готової платформи для проведення масового тестування (загалом 10 000 осіб);
  • наявність пулу кар’єрних консультантів для розшифровки та подальшого групового та індивідуального консультування бенефіціарів;
  • досвід роботи на українському ринку від 3 років;
  • ціна одного тесту з розшифровкою до 25 грн;
  • наявність сертифікату / ліцензії / апробації МОН тощо (чогось одного).

Будь ласка, подавайте профіль компанії та цінові пропозиції, заповнені за зразком (https://bit.ly/3xJ0cuv) до 20 червня 2022 року включно на електронну адресу [email protected].

ГО «Дівчата» повідомляє, що усі кандидати проходять перевірку на доброчесність, а також перевірку відповідності поданих даних через пошук відкритих даних у мережі Інтернет, через аналіз спеціальних реєстрів, в тому числі, але не обмежуючись, про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність судових позовів або обмежень, передбачених кримінальним процесуальним законодавством України. Подаючи своє резюме, кандидат погоджується на таку перевірку.

Усі співробітники та партнери ГО зобов’язуються підписати Етичний кодекс: https://divchata.org/tpost/tg5lv0c4e1-etichnii-kodeks-go-dvchata.

Контакти для зв’язку:

Проєктна менеджерка ГО “Дівчата” Дар’я Чекалова, ел. пошта [email protected], тел. +380939228241.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.