bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підтримка місцевих адвокацій на основі профілювання ситуації ВПО в Донецькій області
12.11.2021

Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» (БО «БФ «ССС»)з 2016 року працює в усіх областях України (окрім АРК Крим) для встановлення верховенства права, зміцнення соціальної згуртованості, утвердження поваги до прав людини та створення рівних можливостей для їх реалізації.

Наша команда спільно з Представництвом Норвезької ради у справах біженців (NRC) в Україні розпочала реалізацію проєкту «Підтримка місцевих адвокацій на основі профілювання ситуації ВПО в Донецькій області».

Проєкт стартував у жовтні 2021 року та наразі охоплює п’ять громад Донецької області: Авдіївську, Волноваську, Мар’їнську, Світлодарську та  Торецьку.

Головна мета профілювання– збирання, обробка та надання достовірної інформації про потреби та наміри внутрішньо переміщених осіб, яку можна використовувати під час планування та розподілу ресурсів для досягнення ними довгострокових рішень.

Окремим компонентом проєкту є створення в цільових громадах рад з питань внутрішньо переміщених осіб та постраждалого населення, як консультативно-дорадчих органів при військово-цивільних адміністраціях (ВЦА), та навчання локальній адвокації для впровадження змін у місцевих політиках.

Очікуваним результатом стане залучення значної кількості внутрішньо переміщених осіб до управлінських процесів під час розробки рішень ВЦА приймаючих територіальних громад, особливо з питань, що безпосередньо стосуються і пошуку рішень.

 Довідково*

Про підсумки проєкту «Профіювання ВПО в Луганській області» за посиланням

____________________________________________________________________________________ 

Цю публікацію підготовлено за сприяння Норвезької ради у справах біженців (NRC) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії. За зміст публікації відповідає лише партнерська організація, і він жодною мірою не відображає погляди NRC та Міністерства закордонних справ Норвегії

Контакти

  • Диновська Валентина
  • медіа координатор БО «БФ «ССС»
  • +38(068) 173 74 67
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.