bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Карітас-Київ» оголосив переможців конкурсу мікрогрантів для громад!
07.05.2021

Дякуємо всім учасникам, які надіслали заявки на конкурс мікрогрантів для громад.


За місцем реалізації проекти належать до 5-ти областей, а саме:Київська область та Київ – 24 заявки.Черкаська область та Черкаси -7 заявок.Вінницька область та Вінниця – 6 заявок.Чернігівська область та Чернігів – 8 заявок.Житомирська область та Житомир – 13 заявок.

Київська область та Київ - 24 заявки.
Черкаська область та Черкаси -7 заявок.
Вінницька область та Вінниця - 6 заявок.
Чернігівська область та Чернігів - 8 заявок.
Житомирська область та Житомир - 13 заявок.

Серед учасників - громадські організації, міжнародні благодійні фонди, релігійні громади, благодійні фонди та багато активістів, які мають на меті реалізовувати соціальні ініціативи у своїх селах, селищах, об’єднаних територіальних громадах та містах.

Перемогли у конкурсі мікрогрантів для громад у межах реалізації проєкту «Створення соціальних центрів для посилення можливостей подолання труднощів та розвитку потенціалу самодопомоги постраждалих від конфлікту людей і громад в Україні» і отримають фінансування такі проєкти:

1. Релігійної громади святого великомученика Димитрія міста Фастова з проєктом «Швейна студія “Барвінок”».
2. Парафія Української Греко-Католицької Церкви М. Бердичева з проєктом – «Створення та активізація соціально-волонтерської мережі «Добрий Самарянин» та благодійницька діяльність серед бідних людей».
3. Релігійна громада Української Греко- Католицької Церкви м.Бершадь з проєктом - «Молодіжний медіа ХАБ».
4. Релігійна громада (парафія) Святих Верховних апостолів Петра і Павла Києво-Вишгородської екзархії УГКЦ смт. Вакуленчук з проєктом - «Соціальна кухня «БлагоДій».
5. Релігійна громада (парафія) Пресвятої Богородиці УГКЦ м. Умань з проєктом - “Творча майстерня вихідного дня”.
6. Релігійна громада (парафія) Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ, смт Ружин з проєктом -«Платформа особистісного розвитку, лідерських якостей засобами настільних ігор».
7. Релігійна громада (парафія) Успіння Пресвятої Богородиці Української греко-католицької церкви м.Мена з проєктом – «Дружба поколінь».
8. Релігійна громада (парафія) Святого Івана Богослова екзархії УГКЦ, смт Великі Корованці з проєктом – «Соціальний центр «Під куполом».
9. Бердичівська міськрайонна громадська організація «Навчально - реабілітаційний центр для неповносправних дітей «Насіння Надії» з проєктом – «Інклюзивна майстерня «Ти творець».
10. Релігійна громада парафія Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ Києво Вишгородської Екзархії з проєктом - «Благодійні ярмарки».
11. Релігійна громада (парафія)св. Архистратига Михаїла Києво-Вишгородської Екзархії УГКЦ, з проєктом - «Розфарбуй світ».
12. Релігійна громада (парафія) Трьох Святителів УГКЦ м. Бровари з проєктом - «Пекарська майстерня «Дім Хліба».
13. Благодійна організація «Парафіяльний благодійний фонд «Карітас-Печерськ» з проєктом - «Школа іконопису «Натхнення».
14. Парафія св. Василія Великого УГКЦ м. Житомира з проєктом – «Інклюзивний літній табір для дітей з інвалідністю»
15. Релігійна громада (парафія) Святого Духа УГКЦ м. Золотоноша з проєктом - «Соціальна пральня з міні лазнею» .
16. Релігійна Громада (Парафія) СВ. Миколая УГКЦ з проєктом – «Майстерня «Пензлики милосердя».
17. Фізична особа Ісик Я. з проєктом - «Зцілення музикою – реабілітаційні творчі заняття для молоді з інвалідністю».
18. Релігійна громада (парафія) Святого Архистратига Михаїла Києво-Вишгородського Екзархату Української Греко-Католицької Церкви з проєктом - «Арт-простір «Майстерня чудес».
19. Релігійна громада (парафія) Святих Різдва пресвятої Богородиці екзархії УГКЦ м. Ірпінь з проєктом - «Майстреня шиття і вишивання».
20. Релігійна громада (Парафія) Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ, м.Липовець з проєктом - «Центр соціальної ініціативи для праці з молоддю».
21. Релігійна громада (парафія) Святих Рівноапостольних Володимира та Ольги УГКЦ, м. Ніжин з проєктом - «Наше Здоров’я - в наших руках».
22. Фізична особа Хопта Д.Ю. з проєктом - «Маленькими руками зробимо світ безпечнішим».
23. Благодійна організація благодійний фонд «Карітас-Житомир» з проєктом - «Коворкінг-центр «ТекСтиль»
24. Фізична особа Бадецька О.О. з проєктом - «Молодіжний простір «Прийміть Любов».
25. Фізична особа Пушка Р.А. з проєктом - «Простір можливостей».
26. Релігійна громада Української Греко-Католицької Церкви парафія Різдва Христового, м. Біла Церкваз проєктом - «Ще один шанс…».
27. ГО «Родина для осіб з інвалідністю» з проєктом - «Градус Добра: виготовлення еко-свічок у майстерні для осіб з інвалідністю».
28. КП «Прилуцький краєзнавчий музей ім. В. І. Маслова» з проєктом - «Школа амбасадорів».
29. Фізична особа Сєргєєв О.О. з проєктом - «Час на себе»
30. Релігійна громада (парафія) Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ с. Мехедівка з проєктом - «Сільський Кінотеатр у Мехедівці».
31. Релігійна громада Парафія Покрови Пресвятої Богородиці Української Греко-Католицької Церкви м. Черкаси з проєктом – «Допоможи сам і навчи підростаюче покоління».
32. Релігійна громада Святого Архистрага Михаїла УГКЦ у Деснянському районі м. Києва з проєктом - «Дозвілля та розвиток сімей через проведення пізнавальних заходів з залученням волонтерів з громади».

Контакти

  • Юлія Головченко: 098 189 35 15

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.