bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Студенти з Донбасу ознайомились з роботою органів студентського самоврядування
19.07.2018

06-10 липня за ініціативи ГО «Студентське братство Луганської області» було організовано навчальний візит студентів з ВНЗ Донбасу до Львівської області.

Мета програми - розвинути міжрегіональну співпрацю та сприяти культурному порозумінню між студентами через підвищення ефективності їх роботи в органах студентського самоврядуванняПід час візиту учасники познайомились з роботою Студентського уряду ЛНУ ім. Франка, дізнались про роботу студентського самоврядуванням Українського католицького університету, зустрілись з молодіжними лідерами в місті Львів та дізнались більше про історію та традиції молодіжного руху у Львівській області. Навчальна програма надала можливість молоді з Донбасу обмінятись досвідом, збагатити свої знання і таким чином підвищити ефективність роботи органів студентського самоврядування ВНЗ Донбасу.

- Зростання впливу органів студентського самоврядування у захисті прав та інтересів молоді, розвитку лідерських, та організаційних якостей, соціальної активності, громадянської свідомості є важливим чинником розвитку студентського самоврядування на Донбасі та одним з ключових завдань нашої організації, - зазначає голова організації О. Кормілецький.

Цю діяльність організовано ГО “Студентське братство Луганської області” в рамках «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!»», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст заходів в рамках проекту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.