bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Одеський КВУ підготував пам’ятку для місцевих депутатів щодо врегулювання конфлікту інтересів
17.07.2018

Одеська обласна організація ВГО «Комітет виборців України» підготувала буклет «Пам’ятка для депутатів місцевих рад «Запобігання та врегулювання конфлікту інтересів – це просто».

«Чому виникає конфлікт інтересів, в яких сферах він частіше виникає, що таке потенційний і реальний конфлікти інтересів, а головне, що робити у разі виникнення конфлікту інтересів?» - все це і навіть більше розглянуто у буклеті “Пам’ятка для депутатів місцевих рад «Запобігання та врегулювання конфлікту інтересів – це просто”.

В ній легкою мовою роз’яснено нюанси антикорупційного законодавства України, які представлені у вигляді лаконічного тексту та ілюстрацій. Також в пам’ятці є зразок самостійного тесту на наявний (відсутній) конфлікт інтересів, а також приклад заповнення тесту на наявність (відсутність) конфлікту інтересів.

Завантажити буклет можна за посиланням.

Буклет підготовлено в рамках проекту ООО ВГУ «Комітет виборців України» «Доброчесні місцеві депутати» за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Міністерства закордонних справ Данії.

Громадська кампанія з “Атестації депутатів місцевих рад” започаткована Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» та реалізується в партнерстві з громадськими організаціями з інших областей України. Антикорупційний компонент Атестації депутатів місцевих рад реалізується в рамках проекту ООО ВГО “Комітет виборців України” “Доброчесні місцеві депутати” за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Міністерства закордонних справ Данії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.