bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Особливості Літньої школи інновацій та соціального підприємництва від УСА
16.07.2018

В Українській соціальній академії завершилась літня школа інновацій та соціального підприємництва.  

В Українській соціальній академії в рамках інкубаційної програми завершилася літня школа інновацій та соціального підприємництва. Протягом тижня молодь з усієї країни працювала над вдосконаленням ідей своїх соціальних проектів. Цьогоріч, учасниками літньої школи стали фіналісти першого етапу міжнародного конкурсу Social Impact Award та успішні випускники інших програм та конкурсів Української соціальної академії. Ми підвели підсумки літньої школи та сформулювали ключові меседжі про особливості навчання молодих інноваторів.  

Літня школа інновацій та соціального підприємництва — це саморозвиток, накопичення цінного соціального капіталу, а також досвіду та знань. Щодня учасники вивчали різноманітні аспекти соціального бізнесу: юридичні, фінансові, маркетингові та комунікаційні. На завершення навчального тижня, поговорили з експертами і про лідерські навички та формування команди.

Українська соціальна академія прагне побудувати екосистему соціального підприємництва в Україні, саме тому збирає молодих інноваторів для обміну досвідом та знаннями. Літня школа інновацій стала майданчиком для нових знайомств та налагодження контактів. В межах школи учасники надихалися історіями своїх колег та розмірковували щодо бізнес-ідей один одного.

Засвоєння знань неможливе без застосування їх на практиці. Відтак після кожної лекції учасники виконували домашні завдання та відпрацьовували знання на власних бізнес-проектах.

Будувати власний соціальний бізнес означає не лише приносити користь суспільству, але й ефективно співпрацювати з власною командою. Саме тому у межах школа учасники вчилися працювати в групі, зокрема доходити згоди при вирішення завдань, а за потреби поступатися колезі.

Щодня лекційний день завершувався комунікаційними іграми, покликаними не лише розважати, але й розвивати креативність учасниківта навички спілкування з іншими. Також в межах школи відвідали благодійний магазин “Ласка”.

Навчаючись, учасники можуть бути впевнені у тому, що не залишаться наодинці з власними знаннями та ідеями. Кожен має індивідуального ментора, який слідкуватиме за прогресом їхніх соціальних бізнесів та стимулюватиме їхній особистий та бізнес розвиток.

Найголовніша мета школи - запуск соціальних бізнесів. Озброївшись знаннями, корисними контактами та досвідом учасники працюватимуть над плануванням та запуском проектів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.