bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся захід у межах проекту «Успіх кожної жінки: Розпочни свій бізнес вже сьогодні!»
18.06.2018

16 червня 2018 у Києві відбувся безкоштовний захід у межах проекту «Успіх кожної жінки: Розпочни свій бізнес вже сьогодні!» - лекція-практикум від Олексія Шершньова та Наді Перевізник.

Олексій Шершньов – успішний бізнесмен та власник медичної клініки «ilaya» - першої в Україні клініки, яка займається відновленням кісткової структури з власних клітин пацієнтів. Крім управління власним бізнесом, Олексій веде активну соціально-благодійну діяльність: у 2014 він заснував соціальні проекти «Біотех-реабілітація поранених» і «Банк шкіри». У квітні 2017 його було обрано членом Громадської Ради при Міністерстві охорони здоров’я України.

Пі д час свого виступу Олексій акцентував увагу на важливості побудови із самого початку такого бізнесу, який Ви зможете вигідно продати у майбутньому, тобто важливо приділяти значну увагу стратегічному та бюджетному плануванню вже на етапі розробки ідеї.

Надя Перевізник - співвласниця і натхненниця «PR Bar»; незалежна спеціалістка з комунікацій, маркетингу і PR з 2006. З 2013 – членкиня команди міжнародної конференції TEDxKyiv. З 2016 – менторка Google Women Digital Academy (інкубатору для стартапів).

Своєю мотивуючою розповіддю Надя ще раз підкреслила, що все можливо і бізнес - це цілком жіноча справа: головне - повірити у себе та не звертати увагу на злослів’я та негативні суспільні установки по відношенню до ролі жінок у сім’ї та публічному житті.

Участь у лекції-практикумі  взяло майже 300 активних та цілеспрямованих жінок, які мали бажання дізнатися більше про ведення підприємницької діяльності, започаткування власної справи та «секрети успіху» підприємців та підприємниць, що власними силами побудували свій бізнес.

Нагадаємо, що проект реалізується ГО «Жіноча Ліга» за підтримки Київської міської державної адміністрації, медичної клініки «ilaya», Київського міського центру зайнятості, інформаційного ресурсу WOMO та кавової компанії «ValeoRossi».

Наступна подія у межах проекту відбудеться вже 30 червня 2018 за участі Ярослави Гресь і Анни Коваленко і Анастасії Дзюби (засновниць першого українського мас-маркет бренду жіночого одягу).

Для більш детальної інформації звертайтесь за тел. +380 44 599 5988, або пишіть на електронну адресу [email protected].

Не бійтесь бути успішними!

https://www.facebook.com/womensleague.org.ua/

http://womensleague.org.ua/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.