bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Куликівці відбувся тренінг «Роль жінки у громадській діяльності: переваги, перспективи»
23.03.2018

Захід проходив у рамках проекту «Розвиток лідерських якостей серед жінок Рівненської та Чернігівської областей», який реалізує ГО «Рівненська федерація малого та середнього бізнесу «Єдність» у партнерстві із ГО «Спілка жінок Куликівщини».

Експерт тренінгу: Світлана Задорожна- кандидатка економічних наук, доцентка кафедри менеджменту та державної служби Чернігівського національного технологічного університету, тренерка-лекторка Федерації профспілок України, членкиня Президії ЧГО «Спілка жінок України».

Учасниці прослухали міні-лекцію «Громадська активність у громадянському суспільстві» та презентацію «Успішні та славетні жінки Куликівщини, їх роль та значення у розвитку території».
Жінки брали активну участь у дискусійному клубі та обговорили теми: «Чому жінки і чоловіки мають різну громадянську активність в різних сферах українського суспільства?» , «Як підвищити соціальну відповідальність жінок на місцевому рівні та їх мотивацію до керівництва?», «Як сприяти розвитку лідерських якостей жінок?»

Цікаво було піддатися мозковому штурму та обговорити теми: «Основні проблеми вашої територіальної громади», «Як підвищити активність жінок вашої громади? ».
Усім припала до вподоби робота в мікро-групах, де жінки знаходили відповіді на запитання: «Які пріоритети розвитку вашої територіальної громади та місце жінок в їх реалізації», «Які проблеми та питання найкраще вирішують жінки, а які – чоловіки?».
Дякуємо усім учасницям за активність та плідну співпрацю!

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.