bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жінки Маріуполя успішно опановують мистецтво самозахисту
23.03.2018

Громадська організація «Ліга жінок-виборців» вже другий місяць поспіль проводить безкоштовні курси самозахисту в місті Маріуполь, в яких прийняли участь більше ніж 50 жінок. Учасниць навчають основним прийомам боротьби і допомагають виробляти психологічну стійкість. Доступним та ефективним прийомам жінок навчає кваліфікований тренер-викладач, який має досвід роботи з жінками та дітьми. 

«Зазвичай, у школах із самозахисту основна увага зосереджується суто на фізичній підготовці, учасників вчать захищатись, використовуючи лише фізичні прийоми. Практика поєднання фізичної та психологічної підготовки не є розповсюдженою. Наша мета – поєднати фізичну та психологічну складові. Знаходячи «білі плями», тобто те, з чим важко впоратися, визначаємо способи психологічного захисту, так як зазвичай нападник використовує грубі маніпуляції,  жертвами яких найчастіше стають жінки та діти», - зазначила Дар’я Левчук, керівник ГО “Ліга жінок-виборців”. 

Зареєструватися на курси самозахисту можна за посиланням - https://goo.gl/forms/P4XqqB8fXCOoI4Xy2 

Метою проекту “Налагодження діалогу між громадянами та поліцією м. Маріуполь щодо попередження домашнього насильства та вирішення проблем безпеки в громаді”, що здійснюється  ГО “Правозахисний центр “Ліга жінок - виборців” є залучення громадськості Маріуполя до виявлення та вирішення проблем безпеки, а також попередження домашнього насильства в місті на основі діалогу місцевої поліції та різних зацікавлених учасників на рівні громади.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.