bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Результати конкурсу проектів: визначено власника конкурсних 100 000 грн.
23.03.2018

У листопаді 2017 року івент агентство Rockets оголосило про початок конкурсу «Заряди майбутнє щастям!», в рамках якого кожен бажаючий міг подати на розгляд проект івенту, здатного зробити мешканців Києва щасливішим. Основними вимогами були: івент складова - саме захід; креативність ідеї, яку хочуть донести організатори; емоційне забарвлення - тільки позитивні емоції; масштабність проекту і резонанс в аудиторії - максимальна кількість учасників і тих, хто дізнається про захід за позитивними відгуками.

До розгляду надійшли дуже різні проекти, що торкаються різнопланових соціальних проблем і аудиторій. У результаті, із загального числа проектів було відібрано 6 фіналістів, які мали можливість захистити свої проекти перед суддівським складом. У міжнародний День Щастя відбувся фінал, на якому було визначено проект-переможець. Ним став емоційний «Антистрес Фест». На фестивалі учасники зможуть зануриться в атмосферу безмежних веселощів і активностей, здатних позбавити організм будь-яких стресів. Проведення фестивалю планується в жовтні 2018 року.

Переможці проявили велику фантазію в розробці презентації, програми фестивалю і продумали все до дрібниць, чим і підкорили організаторів конкурсу. Rockets планує продовжувати проведення конкурсу і збільшувати призовий фонд, тому що вся команда агентства вірить - заряджаючи емоціями оточуючих, світ стає краще!

Контакти

  • http://zms.rocketsevent.com/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.