bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартував проект «#Київ заговорить англійською»
14.12.2017

13 грудня 2017 року відбулась церемонія підписання Угоди щодо старту проекту «#Київ заговорить англійською», завдяки реалізації якого, протягом 2018 року  10  тисяч киян зможуть безкоштовно вивчати англійську мову за інноваційним методом змішаного навчання (blended learning), який розробила команда Соціального проекту вивчення іноземних мов «Lingva.Skills».

«Питання оволодіння киянами англійською мовою є одним із пріоритетних завдань для нас, оскільки середній рівень володіння англійською мовою серед мешканців європейських столиць – не нижче 50%, а у столицях Скандинавських країн – 70%. Наразі, за соціологічними дослідженнями, в Україні англійську на достатньому рівні знають лише 7%. Саме тому, ми ініціюємо масове навчання киян англійській мові», - зазначив мер міста Києва: «Особливу увагу буде приділено навчанню співробітників Київської міської та районних державних адміністрацій і комунальних підприємств, оскільки, місто Київ, як європейська столиця,   має постійний діалог із закордонними партерами, інвесторами тощо, і знання чиновниками англійської мови, безперечно, дозволить нарощувати та поглиблювати таку комунікацію, що сприятиме підвищенню як інвестиційного, так і туристичного потенціалу столиці України. Також ми запровадимо вивчення англійської за інноваційним методом змішаного навчання на базі платформи Lingva.Skills у столичних навчальних закладах. Безперечно не оминемо увагу і соціальні категорії, зокрема: осіб з інвалідністю, учасників АТО та ВПО - це підвищить їх конкурентоздатність на ринку праці, адже на сьогодні вже кожна третя вакансія в Києві потребує володіння англійської мови. Я переконаний, що завдяки реалізації цього проекту вже зовсім скоро ми зможемо з впевненістю сказати, що Київ говорить англійською!».   

У свою чергу, Виконавчий директор Асоціації інноваційної та цифрової освіти України, автор проекту сказала: «Проект «#КиївЗаговоритьАнглійською» став переможцем Громадського бюджету Києва і тепер ми маємо можливість забезпечити масове навчання для 10 000 киян. Місто Київ першим із всіх міст звернуло увагу на це питання – такого масового навчального проекту ще не було в Україні. В рамках цього проекту буде запроваджено інноваційний метод змішаного навчання, який поєднує онлайн навчання на платформі Lingva.Skills, вебінарні тренінги із провідним психолінгвістом та поліглотом Віталієм Зубковим, проведення майже двохсот «спікінг клабів» та інших активностей».  

Віталій Зубков, психолінгвіст, автор Соціального проекту вивчення іноземних мов «Lingva.Skills»: «У середині 2016 року ми розробили Соціальний проект вивчення англійської мови «Lingva.Skills», який надає можливість українцям вивчати англійську мову онлайн за стандартами ЄС. І за результатами Всеукраїнського соціологічного дослідження у минулому місяці, щодо користування українцями онлайн сервісами, наш проект посів перше місце за популярністю серед всіх освітніх проектів в Україні. Цей результат надихнув нас на створення інноваційної моделі змішаного навчання вивчення англійської мови і тепер ми раді за підтримки столичної влади, запровадити цей метод у навчальних закладах Києва та надати 10 000 киянам можливість скористатись ним. Також ми розробляємо систему тестування, яка не буде поступатись кращим закордонним аналогам. Таким чином, Асоціація інноваційної та цифрової освіти створює повноцінну екосистему навчання та тестування рівня володіння англійською мовою. Ми щиро раді, що цей процес розпочався саме зі столиці України - міста Києва».

Контакти

  • Соціальний проект вивчення іноземних мов «Lingva.Skills»
  • https://www.lingva.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.