bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь Донеччини та Кіровоградщини вибудовувала «мости» довіри
12.12.2017

11 грудня у місті Соледар було проведено відео міст «Будуємо мости довіри через діалог» з метою розвитку комунікацій між молоддю з різних регіонів України. 

У заходах взяли участь учні шкіл, представники молодіжних громадських організацій та активна молодь міст Соледар (Донецька область) та Мала виска (Кіровоградська область). Організатором заходу виступила громадська організація «Інститут розвитку та соціальних ініціатив».

Відео-спілкування викликало надзвичайний інтерес у підлітків та виявився дуже корисним і ефективним алгоритмом налагодження контактів. Жваво спілкуючись на теми, що об’єднують: свої міста, навчання, планування та бачення себе в майбутньому, дозвілля та цікавих хобі, а також проблеми та прагнення, учасники показали, що доброзичливість та приязне ставлення, направленість на спільні інтереси та обговорення шляхів подолання хвилюючих питань, на фоні загального позитивного відношення до людей, які при цьому можуть відрізнятися між собою за територіальними чи то соціальними ознаками, дуже важливі у формуванні довірливих відносин.

«Діалог передбачає платформу для обговорення загальних і хвилюючих тем, що сформовані різними поглядами та спільного пошуку шляхів вирішення, що також відрізняються. При цьому діалог групи людей, що об’єднані одними питаннями та вирізняються один від одного певними особливостями чи то ознаками, сприяє обміну відмінним досвідом. Така практика ведення діалогу сприятиме налагодженню довіри між молоддю із різних регіонів країни та утвердженню безпечного, шанобливого та прихильно налаштованого середовища за будь-яких обставин», - зазначив керівник проекту Сергій Кошель. 

Проект “Діалог та побудова довіри заради суспільного єднання в Україні” здійснено ГО “Інститут розвитку та соціальних ініціатив” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

 

Контакти

  • [email protected]
  • ГО «Інститут розвитку та соціальних ініціатив»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.