bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа децентралізації: звіт соціологічного дослідження та практичний посібник
18.10.2017

Проект «Школа децентралізації» проводився за фінансової підтримки Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ», і передбачав тренінговий та дослідницький компоненти. 

Перша хвиля реалізації проекту відбулась у 2016-му році, обмежуючись виключно Запорізькою областю. Друга хвиля представлена розширеною географією зі включенням Донецької та Луганської областей до території реалізації Школи. 

Звіт за результатами соціологічного дослідження ”Децентралізація очима населення”, що проводилось у Запорізькій, Донецькій, Луганській областях у період з квітня по травень 2017 року за фінансової підтримки Проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ”, доступний за посиланням.

Посібник з децентралізації у схемах” (друге видання), що містить систематизовану інформацію щодо правових та фінансових аспектів децентралізації з урахуванням змін у законодавстві, які відбулись протягом 2016-2017 рр., а також перших результатів об’єднання, доступний за посиланням.

Сподіваємось, результат нашої праці стане у нагоді у діяльності всіх залучених до реформи децентралізації суб’єктів, особливо громадського сектору!

Контакти

  • www.facebook.com/mlsgroup.com.ua

Коментарі

Руслан Беретелі   2372 дні тому   #  

І

  •   Пiдписатися на новi
Руслан Беретелі   2372 дні тому   #  

Скажіть , будь ласка, а якось можна отримати ЗВІТ та ПОСІБНИК у друкованому вигляді. Дуже потрібно.
Дякую. З повагою, Беретелі Руслан.

  •   Пiдписатися на новi
Оксана Ковтун   2372 дні тому   #  

Дякуємо за інтерес до видань!
Ми можемо надати по одному екземпляру кожного видання, надіславши їх поштою. Ви можете звернутись для погодження до генерального директора нашої компанії - пані Надії Кузьмичової, або зателефонувавши за номером +380502826894.

  •   Пiдписатися на новi
Руслан Беретелі   2372 дні тому   #  

Дуже дякую. Ви молодці.))

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.