bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Донецьке КВУ здобуло нагороду в конкурсі річних звітів
13.07.2015

Нагороду отримав Виконавчий директор ДОО КВУ Сергій Ткаченко сьогодні під час церемонії нагородження переможців конкурсу публічних звітів організацій громадянського суспільства.

Виконавчий директор Донецької обласної організації «Комітет виборців України» Сергій Ткаченко прийняв нагороду як кредит довіри. «Наша організація, як і вся країна, за цей рік пережила багато трагічних подій. Ми змушені були покинути наші будинки, наше місто й тривалий час члени організації працювали дистанційно з різних куточків України. Ми змушені були покинути територію, але не покинути людей. Нам дуже приємно, що протягом цього року наша діяльність відбилася в житті людей, для яких ми працюємо. Цю нагороду вважаю кредитом довіри, який ми хочемо реалізувати протягом цього і наступних років. Дякую усім нашим партнерам, громадським та благодійним організаціям, міжнародним фондам, які підтримували нас протягом цього року. Це було надзвичайно важливо, без вашої допомоги ми б не встояли», – наголосив Ткаченко.

Річний звіт 2014 року ДОО ВГО КВУ можна переглянути за посиланням: http://issuu.com/doncvu/docs/doncvu_zvit-2014.

Організатором конкурсу вже четвертий рік є неурядова організація «Творчий центр ТЦК» http://ccc-tck.org.ua. Цьогоріч він відбувався за сприяння ПРООН та фінансову підтримку Міністерства закордонних справ Данії.

За словами Виконавчого директора «Творчий центр ТЦК» Володимира Купрія, за чотири роки в конкурсі звітів взяли участь 48 організацій з усієї України. «Не всі організації є однакові за масштабом та обсягом діяльності, й вони не можуть однаково оцінюватись, тому у нас є три категорії. Одна з них – організації з невеликих та віддалених населених пунктів. Друга категорія – це організації з будь-яких населених пунктів, але з річним обсягом фінансування до 1 млн грн. І ще одна категорія – організації з річним бюджетом більше 1 млн грн», - розповів він.

Переможцями у номінаціях стали Вознесенська міська громадська організація «Агенство економічного розвитку» http://aer.net.ua, Миколаївський обласний громадський молодіжний рух «Пенітенціарна ініціатива» http://www.noomd-pi.org та Благодійний фонд «Зміцнення громад» з Хмельниччини http://mitsna-gromada.org.ua. Окрім дипломів та нагород переможці також отримали сертифікати на грошову премію у розмірі 5 500 грн, які необхідно буде використати на публікацію наступного річного звіту.

Вітаємо усіх учасників та переможців!

Посилання на матеріал: http://cvu.dn.ua/news/donecke-kvu-zdobulo-nagorodu-v-konkursi-richnih-zvitiv

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.