bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантова програма Per Forma: можливості для українських діяч_ок перформативних мистецтв від KCMD
02.05.2024

Платформа Kyiv Contemporary Music Days (KCMD) за підтримки Performing Arts Fund NL та Міністерства освіти, культури та науки Нідерландів запускає грантову програму 

Per Forma, що передбачає фінансування на суму від 1000 до 7000 євро.

Фінансування передбачене для проєктів у сфері перформативних мистецтв:

  • музика; 
  • танець;
  • театр, в тому числі театр імпровізації та театр ляльок;
  • художнє читання; 
  • перформанс; 
  • циркове мистецтво;
  • пантоміма; 
  • стендап-комедія;
  • інші перформативні дисципліни.

Заявни_ці можуть податися на один із двох видів підтримки: малі (1000 євро) та великі проєкти (до 7000 євро). Грантові кошти можна спрямувати на реалізацію проєкту та супровідні витрати, створення нового музичного, театрального, танцювального, перформативного твору, нових освітніх та кураторських програм, вистав тощо або ж на професійні потреби, такі як закупівля матеріалів, оснащення, оренда репетиційного приміщення тощо.

До участі у програмі Per Forma запрошуються повнолітні громадян_ки України з підтвердженим досвідом активної професійної діяльності протягом останніх років та з планом проєкту для реалізації в Україні.

Для того, щоб взяти участь у програмі, потрібно заповнити форму заявки на вебсайті KCMD. Приймання заявок триває до 19 травня 2024 року. Програма передбачає опрацювання максимум 2000 заявок. Тож приймання заявок може завершитися раніше. Оголошення про результати відбору планується протягом липня 2024 року.

Докладніше про вимоги до заявни_ць та всі переваги програми на сторінці Per Forma


Про KCMD

З 2015 року Kyiv Contemporary Music Days (KCMD) як освітня та концертна платформа організовували фестивалі, концерти камерної, оркестрової та електроакустичної музики, прямі ефіри, майстер-класи для композиторів та виконавців, лекції для професійних музикантів та широкої аудиторії. Протягом 2015–2024 років KCMD провели понад 160 заходів в Україні, Португалії, Японії, Литві та Німеччині за участі музикант_ок із понад 25 країн світу.

З 24 лютого 2022 року KCMD також намагається зберегти українську музичну спільноту та зробити так, щоб українські голоси були почуті на міжнародному рівні.Фонд підтримки української академічної музичної спільноти KCMD підтримав 327 осіб на суму в понад 1 мільйон гривень. Програма Instrumental з призовим фондом у 28 500 євро допомогла вісьмом українським музиканткам і музикантам придбати нові музичні інструменти, від програмного забезпечення Ableton до майстрового клавесина. 

Детальніше про KCMD: www.kcmd.eu 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.