bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендія від випускників на навчання на магістерській програмі в УКУ
30.04.2024

Інститут лідерства та управління УКУ разом зі спільнотою випускників 2023-2024 років оголошують конкурс на cтипендію для найвмотивованішого абітурієнта на навчання на магістерській програмі з управління неприбутковими організаціями.

Стипендія від випускників “За стійку візію відновлення України” може бути присуджена вступнику/вступниці, який/яка, завдяки своїй майбутній дипломній роботі та активній діяльності, має на меті спричинитися до розвитку власної організації та втілити реальні вимірні зміни у відновлення України.
 
Конкурс триває до 19 травня 2024 року включно. Результати будуть оголошені в прямому ефірі на FB сторінці Інституту лідерства та управління.

Стипендія покриває 35 % вартості навчання, сума — 67 500 грн. Повна вартість навчання — 195 000 грн. Повна сума стипендії розподіляється на 3 семестри та призначається на 1 семестр. За умови успішного навчання (сума балів за іспити та заліки 1 семестру повинна бути не нижчою 85 балів, усі завдання мають бути виконані в зазначені реченці та складені іспити й заліки, відповідно до дат академічного календаря УКУ), стипендія може бути продовжена на 2 та 3 семестр.

Для участі в конкурсі необхідно:
  • підготувати мотиваційне відео на тему: “Чому мені важливо навчатися на програмі і яку ідею я хочу втілити для відновлення України”;
  • пройти співбесіду з випускниками.
Бажаємо успіху в нашому конкурсі!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.