bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школярів Херсону та Баштанського району кличуть на конкурс міні-грантів
11.03.2024

В рамках навчально-практичного проекту “Відновлення освіти Миколаївщини та Херсонщини” по завершенню профільних тренінгів стартував конкурс міні-грантів шкільних соціальних мікро-підприємств для юнацьких команд навчальних закладів Баштанського та Херсонського районів відповідних областей.

Загальна сума Конкурсу складає 55.000,00₴, максимальна сума підтримки 1го колективного переможця - до 10.000,00₴, які надаються виключно в нефінансовому форматі (обладнання, консультації, канцтовари, будівельні матеріали, тканини, насіння, тощо). При цьому кількість практичних заявок від одного загальноосвітнього закладу не обмежена, а шкільні соціальні мікро-підприємства можуть на даний момент бути як вже діючими, так і тільки готуватися до запуску, але з існуючими “прототипами”. 

конкурс грантів для шкіл
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заявки від ініціативних школярів проектних тергромад приймаються через онлайн форму https://forms.gle/MEAFuTKNkykcVecV7 по 16 березня 2024 року й розглядаються в оперативному порядку.

Конкурсні напрямки : графічний дизайн, сувенірна продукція, інформаційно-консультаційні послуги, дрібна харчова промисловість, садівництво та тваринництво. Мета конкурсу міні-грантів - додаткове відновлення постраждалих громад через підтримку молодіжно-соціального підприємництва.

Проект “Віновлення освіти Миколаївщини та Херсонщини” організовано ГО “Фонд розвитку можливостей” (ЗОМОГ “Наше щасливе життя”) за підтримки ІСАР “Єднання” у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР “Єднання” у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Контакти

  • ГО “Фонд розвитку можливостей”
  •  [email protected]
  •  fb.me/zpmog

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.