bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Продовжено конкурс для підприємців-початківців Вінниччини та Черкащини
01.04.2021

Проєкт реалізується Благодійним фондом «МХП - Громаді», який працює на територіях присутності МХП,  у партнерстві з Агенціями регіонального розвитку Вінницької та Черкаської областей та міжнародними партнерами. Внесок «МХП – Громаді» у проєкті становить майже 700 000 грн. Ще понад 820 000 грн надають партнери. За результатами конкурсу буде обрано 24 проєкти-переможці.

Наш конкурс  «Село. Кроки до розвитку» особливий тим, що ми надаємо можливість реалізувати свої ідеї саме сільським підприємцям-початківцям. Такі можливості особливо цінні для жителів сіл і малих міст, адже розраховані на розвиток малого та мікропідприємництва, що в період поширення COVID-19 важливо і потрібно, - зазначила керівник проєкту, фахівець із залучення міжнародних інвестицій БФ «МХП - Громаді» Катерина Лісіченко.  – Таким чином ми хочемо підтримати і відповідно підсилити вплив та участь активного прошарку сільських підприємців у житті громади.

Заповнені заявки приймаються до 10.04.2021р.

Заявки надсилати на адресу [email protected] з позначкою “Конкурс мікрогрантів “Село. Кроки до розвитку”.

Заявка  https://cutt.ly/Jz8nqXY

Положення  https://cutt.ly/Qz8bvSF

Відеозапис лекцій - https://www.facebook.com/groups/329040408545255

Ініціатива реалізована у межах спільного проєкту Уряду Швеції та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.