bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка можливостей саморозвитку для активної молоді
16.07.2018

Ресурсний центр ГУРТ пропонує активній молоді скористатися можливостями для розвитку та професійної самореалізації. Добірка допоможе підвищити кваліфікацію молодим активістам громадських організацій, а також студентам, зацікавленим у майбутній кар’єрі у третьому секторі.

Майстерня соціальних ініціатив (Маріуполь)

Майстерня соціальних ініціатив – програма неформальної освіти для молоді та школярів Маріуполя, яка передбачає серію тренінгів з проектного менеджменту, івент-менеджменту, ораторського мистецтва та створення презентацій, лідерства та медіаторства для мирного діалогу. Дедлайн – 20 липня 2018 р.

Навчально-ознайомча поїздка на тему соціального підприємництва (Німеччина)

Фонд   Східна  Європа у  співпраці  з німецькою Громадською організацією ChildFund Deutschland e.V. оголошує Конкурс на участь в 5-денній навчально-ознайомчій поїздці на тему соціального підприємництва до Федеративної Республіки Німеччина. Дедлайн - 22 липня 2018 р.

Програма ЄС «ERASMUS для молодих підприємців»

Торгово-промислова палата України запрошує представників бізнесу прийняти участь в інформаційному дні присвяченому програмі транскордонного обміну «ERASMUS для молодих підприємців (COSME). Захід відбудеться 25 липня 2018 року.

Навчальні курси в Ізраїлі

Відкритий прийом документів на англомовні навчальні курси в Ізраїлі. Ініціативу реалізує МАШАВ, ізраїльське Агентство з розвитку міжнародного співробітництва при Міністерстві закордонних справ Держави Ізраїль.

Семінар для молодіжних працівників (Хорватія)

Захід #PowerUp! сформує мотивуючу атмосферу для вивчення різноманітних підходів та практик для тих, хто працює над розширенням можливостей молоді. Семінар буде присвячений  правам людини, міжкультурному діалогу та соціальній інтеграції. Захід відбудеться 12-16 листопада у місті Спліт (Хорватія). Дедлайн – 22 липня 2018 року.

Тревел-гранти на DataFest Tbilisi 2018

Неурядова організація ForSet і Prague Civil Society Centre пропонують гранти на участь у заході, присвяченому роботі з даними – міжнародний захід DataFest, який відбудеться в Тбілісі, Грузія. Дедлайн - 27 липня 2018 р

Конкурсна програма для молоді з розбудови мирного суспільства

Ця глобальна платформа дає можливість молоді (від 15 до 35 років) з усього світу приєднатися до створення мирного суспільства. Учасникам пропонується подати інноваційні ідеї та проекти, що мають суспільне значення, захищають та реалізують одну чи більше з 17 цілей сталого розвитку. Переможці будуть оголошені і жовтні 2018 року. Дедлайн – 31 липня 2018 року.

Стипендія Гельмута Шмідта на магістерську програму з публічної політики та державного управління

Німецька служба академічних обмінів (DAAD) відкриває прийом заявок на отримання стипендії Гельмута Шмідта. Стипендійна програма призначена для майбутніх лідерів у державному управлінні, політиці, юриспруденції та економіці. Початок навчання - вересень/жовтень 2019 року. Дедлайн - 31 липня 2018 року.

Ретріт у горах Польщі об’єднає українських і польських активіст(ів/ок)

Молодіжна організація «СТАН» запрошує активіст(ів/ок) від 19 до 35 років взяти участь у міжнародному обміні «8 причин бут и активними!/8 reasons to be active!» , що відбудеться з 9 по 16 вересня. Дедлайн - 9 серпня 2018 р.

Волонтерство у Болгарії

Потрібен ЕВС волонтер у Болгарію. Проект буде реалізований у місті Слівен, Болгарія, де працює приймаюча організація «Жага Життя». Проект триватиме 10 місяців, з вересня 2018 року по травень 2019 року. Дедлайн - 10 серпня 2018 року. 

Стипендія Альфреда Френдлі для журналістів

Журналісти друкованих, радіо – та онлайн-медіа віком від 25 до 35 років з країн, що розвиваються, можуть подати заявку на щорічну програму,  що надає можливість працювати в американських редакціях. Дедлайн – 31 серпня 2018 року.

Гранти Ініціативи Джоука Воллера-Хантера для молодих активістів екологічного сектору

Ініціатива Джоука Воллера-Хантера приймає заявки на участь у грантовій програмі. У межах програми Ініціатива надає малі гранти на навчання та тренінги для активістів, які будуть висунуті їхніми організаціями як майбутні лідери. Обсяг гранту - до 7000 євро. Дедлайн - 1 вересня 2018 року.

ACREC оголошує набір на програму «Антикорупційні міждисциплінарні студії»

Сертифікатна освітня програма – це спільний проект Національного університету «Києво-Могилянська академія» та Міждисциплінарного науково-освітнього Центру протидії корупції в Україні, що реалізується за підтримки Open Society Foundations. Дедлайн - 5 вересня 2018 р.

Підтримка молодіжних проектів для сталого розвитку туризму (Мальта)

Відбір учасників на 5-денний курс для молодіжних працівників та лідерів молодіжних організацій. Курс стосується методів розвитку сталого туризму. Курс включає також і аспекти підприємництва. Тренінг реалізується в рамках програми Erasmus+. Дедлайн – 8 вересня 2018 року.

Пластові табори

ПЛАСТ запрошує на свої табори активну молодь з усієї України. Табори відкриті для всіх волонтерів (18+ років) які прагнуть здобути новий досвід, враження, зробити добре діло.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.