bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантові можливості для підвищення спроможності ОГС
25.12.2017

Грантові можливості для інституцій громадянського суспільства у різних сферах реалізації проектів. Дедлайн подання пропозицій – січень-лютий 2018 року. Почніть рік із залучення фінансування для вашої громадської організації!

Більше грантів у розділі Гранти

Конкурс грантів: Проект моніторингу політичних фінансів від IFES. Мета проекту – розвиток прозорості  у фінансуванні політичних партій. Заявки потрібно заповнювати виключно англійською мовою. Дедлайн –  12 січня 2018 року, 18:00.

Детальніше – тут

Гранти на підтримку культурних та освітніх проектів від посольства США. Дедлайн –  22 січня 2018 року

Детальніше – тут

Конкурс грантів «ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні» від Інституту економічних досліджень та політичних консультацій. Дедлайн –  22 січня 2018 року, 18:00.

Детальніше – тут

Грант на створення логістичних платформ. Проект USAID «Агросільрозвиток» запрошує подавати заявки на одержання грантів для інвестиційної діяльності, спрямованої на розширення ринків та обсягів збуту плодоовочевої продукції зі збільшеною доданою вартістю. Дедлайн - 24 січня 2018 року.

Детальніше – тут

Transparency International Україна оголошує конкурс субгрантів у рамках проекту #TransparentCities («Розбудова прозорості в містах України»). Дедлайн –  25 січня 2018 року.

Детальніше – тут 

Гранти від Європейської комісії для країн Східного партнерства на 2018 рік.    Дедлайн –  2 січня 2018 року.

Детальніше – тут

Програма малих грантів від BEARR Trust (Small Grants Scheme 2018). Орієнтована на проекти, спрямовані на підвищення можливостей працевлаштування молоді (16-30 років) з інвалідністю. Дедлайн – 1 лютого 2018 року.

Детальніше – тут

Посольство Королівства Нідерландів запрошує українські організації, що працюють в сфері захисту прав людини, взяти участь у конкурсі проектів у рамках Фонду прав людини Міністерства закордонних справ Нідерландів. Дедлайн – 1 лютого 2018 року.

Детальніше – тут 

Гранти на розвиток культурного сектору від Європейської комісії. Європейська комісія оголошує конкурс проектів на розвиток культурного сектору. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

Детальніше – тут

Конкурс  проектів у напрямку «Підтримка кіноосвіти», підпрограми Медіа. Дедлайн –1 березня 2018 року.

Детальніше – тут

Грантова програма на підтримку розвитку громадянського суспільства та впровадження реформ. рограма відкрита для подання заявок від організацій громадянського суспільства, зареєстрованих в Україні. Дедлайн – 1 березня 2018 року.

Детальніше – тут 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.